Gürhan'ın Adrasan'da denize 50 mt uzaklıkta 6 adet Bungalov evi var. Bungalovların önünde geniş balkonu içinde klima, fön makinesi, banyosu ve WC mevcut.
Uygun fiyatlarla konaklama yapabileceğiniz alternatif bir yer. Adrasan sahilinde bir bahçede yer alan Gürhan'ın bungalovları ekonomik fiyatlı tatil yapmak isteyenleri ağırlamakta.
Bahçesindeki yer alan ağaçların arasında kurulmuş hamaklarda kavurucu sıcaklarından uzak, kuş sesleri ve tatlı bir esintinin yapraklardaki melodileri arasında araç gürültülerinden uzak sessiz dingin bir ortamda dinlenip kitabınızı okuyarak keyifli anlar yaşayıp dinleneceksiniz.Bungalovlarımız markete 30 mt, manava 100 mt, internet cafeye 200 mt, dalış okuluna 300 mt mesafededir.




DETAYLI BİLGİ İÇİN WEB SİTESİNİ ZİYARET EDİNİZ


BUNGALOV FİYATLARI
Haziran 20-Eylül 10
tarihleri arasında
Tek kişi Oda Kahvaltı 55 YTL
Çift kişi Oda Kahvaltı 75 YTL
Extra yatak Oda Kahvaltı 25 YTL
Tek kişi Yarım Pansiyon 75 YTL
Çift kişi Yarım Pansiyon 110 YTL
Extra yatak Yarım Pansiyon 40 YTL

3 Yorumlar

  1. Bungalow ağaç evler19 Haziran 2011 11:18

    antalya bungalow evler,ağaç evler,bungalov fiyatları,bungalow tatil,bungalow konaklama,bungalow ağaç evler,bungalow fiyat,bungalow nerede,bungalow resimleri,

    YanıtlaSil
  2. Barış Tolgakaan Güden adında bir arkadaşım vardı onun sayesinde bu bungalov evleri keşfettim allah razı olsun sayesinde şuan bungalov denize karşı bir evde yaşıyorum kendisi nerdedir ulaşamıyorum ama eminim hala aynı kafadadır net.

    YanıtlaSil
  3. Efsane adam yaşıyor ve hala aramızda bence en son mersin in en güney sahillerinde görülmüştür bir caretta caretta ile sohbet ettiğini gördüm agaçlarla konusuyor denize fısıldıyordu o adam

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski