Yuvam Apart Pansiyon Çanakkale (Altınoluğa 7 km'dir) Küçükkuyu nun en güzel yerlerinden birinde, yem yeşil oksijen dolu Kaz dağlarının hemen dibinde, masmavi Ege 'nin o sımsıcak berrak sularının sahili okşadığı bir yerde bulunur. Çevremizde bir çok tarihi ve doğal mutlaka görülmesi gereken yerler vardır. Pansiyonumuzun hemen arkasında Edremit Körfezine kuşbakışı bakan Zeus Altarı bulunmaktadır.


Kablosuz internet bulunmaktadır.Dairelerde mutfak, mutfak tüpü, temel mutfak gereçleri, banyo & WC, uydu yayınlarını alan televizyon bulunmaktadır. Daireler deniz manzaralıdır, arka tarafta da yemyeşil Kaz Dağları sizlere bol oksijen kaynağı sunmaktadır. Elektrik, su ve tüp masrafları ve temizlik müessesemize aittir. Ayrıca her daim sıcak su da bulunmaktadır.



apart fiyatları :


2 oda 5 yataklı daireler için Haziran ve Eylül aylarında 50 TL, Temmuz ve Ağustos ayları için 80 TL dir. 3 odalı 7 yataklı daireler ise Haziran ve Eylül aylarında 60 TL, Temmuz ve Ağustos aylarında ise 100 TL dir. 4 oda 10 yataklı daireler; haziran eylül aylarında, 75 TL temmuz ağustos aylarında 125 TL'dir.Pansiyonumuz 10 apart daireden oluşmakta, toplam 55 yataklıdır.




İLETİŞİM VE REZERVASYON İÇİN TIKLAYIN

Post a Comment

Daha yeni Daha eski