MOTELİMİZ:Motelimiz Yalva ili Armutlu ilçesi Fıstıklı köyündedir. Denize sıfır olup Geniş kumsal plajı, bayanlar için deniz suyundan filtre edilmiş havuzu, otoparkı. Çocuk parkı, mescidi,yemek salonu, büfesi, valeybol sahası ve wireless internet yayını bulunmaktadır.


Siz değerli müşterilerimizi saygılı, güleryüzlü hizmet anlayışımızla doğa ile iç içe yeşilin ve mavinin her tonunu birlikte göreceğiniz, güneşin doğuşunu ve batışını uzun süreli izleyebileceğiniz ,çocuklarınız ile rahat vakit geçirebileceğiniz temiz,huzurlu ve güvenli bir tatil için bekliyoruz.
ODALARIMIZ:Motelizmizde 22 si standart 11 i duble olmak üzere toplam 33 odamız mevcuttur. Bütün odalarımızda tv-minibuzdolabı-wc-banyo-sıcaksu- mevcuttur. Standart odalar 3 yatak Duble odalar 2 oda 4 yatak bulunmaktadır.
HAVUZ: Havuzumuz deniz suyundan filtre edilmiş olup düzenli olarak ilaçlanması ve temizliği yapılmaktadır.
YEMEKLERİMİZ :Motelimiz tam pansiyon olup Sabah , öğle, akşam yemekleri tarafımızdan verilmektedir. Yemeklerimiz ev yemekleri olup temiz ve lezzettlidir.
ULAŞIM : Her gün düzenli olarak BOSTANCI ve YENİKAPI dan 3 defa deniz otobüsü armutluya gelmektedir. Motelimiz ise armutluya 5 km mesafededir.
Ayrıca yalovadan armutlu istikametine karadan ulaşabilir veya gemlik armutlu yolundan aracınız ile ulaşabilirsiniz.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski