İstanbul her zaman güzellikleri sunmaz insana biraz iş, biraz gürültü, biraz stres, biraz sıkıntı biraz yaşamın kargaşası hep insanların yaşamak istemediği ortamlar olarak gelir İstanbul ama hiç İstanbul’u İstanbul’dan uzaklaşmadan güzelliklerini tattınız mı? Bu artık ağva ile mümkün İstanbul’un yanı başında gürültüden stresten sıkıntıdan uzak yeşil ile mavinin kardeşçe yaşadığı doğal ahşaptan evlerin olduğu bütün güzellikleri bir arada bulabileceğiniz tek adrestir, AĞVA YEŞİLÇAY TATİL KÖYÜ.
Ağva yeşilçay Tatil köyümüzde toplamda Tesisimizde, 24 adet çift kişilik, 7 adet üç kişilik ve 8 adet dört kişilik olmak üzere toplam 39 oda ve 101 yatak kapasitesi mevcuttur. AĞVA YEŞİLÇAY TATİL KÖYÜ evler birbirinden bağımsız ahşap evlerden oluşmaktadır.
AĞVA YEŞİLÇAY TATİL KÖYÜ Tatiliniz süresince rahat edebilmeniz amacı ile özenle döşenmiş odalarımız verandalı ve balkonlu olup nefis dere ve orman manzarasına sahiptir. Odalarımızın hepsinde bulunan donanımlar; TV, müzik yayını, telefon, duş kabin banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinesi mevcuttur.
Sizlere en doğal bir ortamı sunan ağva yeşil çay tatil köyü eğlenceyi güzellikleri ve doğayı uzaklarda aramanıza izin vermeden bütün güzellikleri ayağınıza getirmeyi başarmış olup bunları her daim aileniz ile mutlu mekanlar sunmaktadır.
Ağva yeşilçay tatil köyü irtibat numaraları:
0(216)721-73-48
AĞVA / İSTANBUL

1 Yorumlar

  1. ben balayimi yesilcayda yaptim superdi cok guzeldi dugunun yorgunlugundan oyle guzel dinlendikki tekrar tatil icin gelmeyi cok isterim orda calisin butun arkadaslara tskler coookkk guzeldiiiii sagolun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski