Motelimiz, Gelibolu Yarımadası'nda, Saroz Körfezi'ne kıyısı olan şirin ve huzur dolu Güneyli Köyü'nde bulunuyor. 22 odamız, 75 yatağımızla, güleryüzümüz ve aşçımızın lezzetli yemeklerle donattığı soframızla sizleri bekliyoruz.




Martı Motel, İstanbul'a birkaç saat uzaklıkta, huzurlu ve sakin bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir mekân. Tatiliniz boyunca, sahilde güneşlenip denize girmek, teknemizle Saroz'un en güzel koylarına açılıp yüzmek, balık tutmak gibi bir çok seçeneğe sahipsiniz. Akşamları da şömine başında keyifle şarabınızı yudumlayabilirsiniz.



Martı Motel'in bulunduğu Güneyli Köyü, oksijen bakımından dünyanın sayılı beldelerinden... Balık çeşidi açısından zengin ve dalış turizmi için en uygun yerlerden biri. Ayrıca, Çanakkale Abideleri'ne 35 Km mesafede.



GELİBOLU MARTI MOTEL


Gelibolu - Çanakkale / TÜRKİYE



Suat Bekyar

Cep : +90 532 236 54 81

Tel : +90 286 572 65 25

Fax : +90 286 572 61 31



Haftasonları 1 Kişi konaklama + açık büfe sabah kahvaltısı : 55 YTL



Hafta içi 1 Kişi konaklama + açık büfe sabah kahvaltısı : 45 YTL



Hafta içi Yarım Pansiyon : 75 TL



Hafta sonları Yarım Pansiyon : 85 TL



Yarım Pansiyon Menü : Çorba , 4 Çeşit Meze , Salata , Meyve , İsteğe göre Izgara Et çeşitleri veya Balık ( Mevsim Balığı)



Motelimizin mutfağında Saroz Körfezine özgü balık çeşitleri mevcuttur.



Motelimiz 12 Ay hizmet vermektedir.



Rezervasyonlarınızı Telefon ile yapmanız rica olunur.



Motelimizde Wireless İnternet Bağlantısı Mevcuttur .


çanakkalede konaklama,çanakkale saros tatil,saros sahili,güneyli köyü sahili,çanakkalede konaklama fiyatları,otel fiyatları,motel fiyatları,pansiyon fiyatları,apart fiyatları,çanakkalede nerde kalınır,

Post a Comment

Daha yeni Daha eski