Konak Apart Otel Bu küçük ve şirin Apart Otelimiz Kemer tatil beldesinin merkezinde bulunmaktadır. Yat limanına ve plaja 400 metre mesafede olan Apart Otelimiz, Antalya Hava Limanına da 50 km. mesafededir. Hava Limanından Otelimize, sahil yolundan 1 saat içinde rahatlıkla erişebilirsiniz.






Apart Otelimiz 12 adet müstakil daireden oluşmaktadır. Bunlardan 8 adedi tek daire olup 4 kişiye kadar yatma imkânı sağlamaktadır. Diğer 4 dairemiz iki müstakil odadan oluşmakta ve burada da 4 kişiye kadar yatma imkânı vardır.






Tüm Apartlar da küçük 1 mutfak vardır, kahvaltı ve yemeklerinizi rahatlıkla hazırlayabileceğiniz gereken sofra ve yemek takımları mevcuttur.






Her Apart dairede duş, tuvalet, sıcak su, uydu televizyon, klima ve balkon olup, yataklar çiftli ve tek olarak döşenmiştir.






Otelimizde kahvaltı ve yemek servisi sunulmamaktadır.






Arka bahçemizde büyük bir yüzme havuzu, çocuk havuzu ve havuz bar bulunmakta olup, gerekli yatak ve şemsiyeler ücretsiz olarak sunulmaktadır.






Apart otelimizin çevresinde birçok alış veriş imkânı olduğu gibi, büyük marketlerde 10 dakikalık uzaklıktadır.




İLETİŞİM VE REZERVASYON


Atatürk caddesi Nr. 52 07980 Kemer-Antalya-Türkiye
Tel. 0242-814 3524 (24 saat)
Gsm : 0534- 844 7310 (24 saat)


http://www.konakapartkemer.com

2 Yorumlar

  1. Eğer boşsa mutlaka havuza bakan balkonu olan 4 numaralı odayı tercih edin, biz çok memnun kaldık, temiz, düzenli, Kemer merkeze yakın. Kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten güzel bir mekan biz ailece çok beğendik

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski