Pansiyonumuz, Mersinin erdemli ilçesine bağlı ayaş kasabasındadır. Kızkalesine 4 km mersin merkeze 50 km uzaktadır.

İskele Pansiyon Odalar
Pansiyonumuz denize sıfır olup. halk plajına 100 mt mesafededir. Pansiyonumuzun yanında sabah kahvaltı edip Balık,Et,Tavuk vb. çeşitlerini bulabileceginiz restaurantımız vardır. Amacımız ailenizle huzurlu ve güzel tatil   geçirmenizi saglamaktır. Pansiyonumuzun etrafında yürüyerek gidebileceğiniz mesafede birçok antik kent vardır.  

Ayaş İskele Pansiyon Denize sıfır

Odalarımız 4 ve 3 kişiliktir. içerisinde tuvalet, duş, sıcak su, klima, buzdolabı, tv, ve elbise dolabı mevcuttur. Odalarımız deniz manzaralı dır.



pansiyonumuz da 3 ve 4 kişilik odalar mevcuttur.1+1 şeklindeki odalarımız oturma grubu+bir çift kişilik yataktan oluşmaktadır ve denizi görüyor.

odalarımız da mini buzdolabı klima ve televizyon bulunmaktadır.Pansiyonumuzun ortak bir mutfağı bulunmaktadır.pansiyonumuz denize sıfır olup halk plajına 100 mt mesafesi vardır.

Ayaş Yemişkumuiskele pansiyon fiyatları:
Haziran 2016
Hafta içi:  60-100
Hafta sonu: 100-120

Fiyatlarımız kişi başı değil oda fiyatıdır KDV dahildir.

5 gün ve üzeri rezervasyonlarda %10 indirim yapılır.( herşey dahil hariç)

İLETİŞİM       

Gsm      : + 90.536 927 99 73

Tel         : + 90.324 522 22 33

e-posta : iskelepansiyon@hotmail.com

2 Yorumlar

  1. Odaları çok küçük ve hiç temiz değil sahili yok kayalıktan denize giriliyor odalarda sabun bile yok hiç tavsiye etmem keşke pansiyonlarıda denetleyen bir kurum olsada bu tür pansiyonlar kapatılsa.

    YanıtlaSil
  2. Mekan çok kirli hiç temiz değil ve 2 tabak zeytin ve birkaç peynir kahvaltiya serpme kahvalti adı konulmuş ve aşırı derecede pahali marinada 20 çeşit kahvaltılık daha ucuz.. ne gidilir ne önerilir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski