OĞUZ APART ODALAR
 * Side’nin batısında , denize 200 metre mesafede bulunan apartımız ; Side’ye 9 Km, Antalya Havaalanına 55 Km mesafededir.
* Apartımız Manavgat’a bağlı Çolaklı Beldesinde, Turizm Caddesi üzerindedir. Apartımız Jandarma ve Ssk kampına yakın konumdadır.Side jandarma ve ssk kampına yakın apart otel ve pansiyon arıyorsanız tesisimizi inceleyebilir yada yerinde görerek karar verebilirsiniz.


* Apartımız bir aile işletmesidir ve daha çok ailelere hitap etmektedir. Misafirlerimizin apartımızı en çok tercih etme sebeplerinin başında bu aile sıcaklığı ve çok özen gösterdiğimiz temizlik gelmektedir.
SİDE OĞUZ APART
* Apart odalarımız oldukça konforlu ve geniştir. İki ayrı odadan oluşması ve kullanışlı mutfağı ile aileler için tasarlanmıştır.
* Apart odalarımızda  Banyo, Tuvalet,Kablosuz İnternet, Buzdolabı, Klima, Uydu TV, Ocak mevcuttur.Bunun yanı sıra apart odalarımız Balkonlu ve Deniz Manzaralıdır.
* Telefon yoluyla daha ayrıntılı bilgi almanızı ve özellikle de fiyat bilgisi alarak fiyatlarımızın ne kadar uygun olduğunu görmenizi isteriz.
İyi Tatiller 
Oğuz Apart
Turizm Cad.76/2 Çolaklı/Manavgat/Antalya
07600 Manavgat, Türkiye
Telefon : +90 535 947 98 71
Telefon : +90 535 856 43 53
Telefon :  +90 242 763 67 98
oktayoguz07@gmail.com


                         KORKMAZ PANSİYONDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR..
                                       👇👇👇👀👀👇👇👇👇
 KORKMAZ PANSİYON



Post a Comment

Daha yeni Daha eski