Akya Apart Alanya
Alanya Akya Apart'ta rüya gibi bir tatil sizi bekliyor.Apart bünyesinde yer alan yüzme havuzu ve otele ait plajı ile yılın yorgunluğunu atacak ,tatilden tüm sorunlarınızdan arınmış olarak döneceksiniz.Alanya Akya Apart Antalya Havalimanına 120 Km.Mesafede yer almaktadır.Alanya şehir merkezine 1 km mesafededir.
Loby



Alanya Akya Apart odalarında ihtiyaç duyabileceğiniz tüm malzemeler size sunulmaktadır.Apart odalar günlük olarak temizlenmekte ve çarşaflar değiştirilmektedir.İhtiyaca göre talep edilirse Banyo havluları yenisiyle değiştirilmektedir.Apart Odaları Oturma ve yatak odasından oluşmaktadır.Oturma odasında 2 kişilik çekyat,mutfak bölümünde Buzdolabı,elektrikli ocak,4kişilik çatal kaşık takımı,4 kişilik masa ve televizyon bulunmaktadır.Yatak Odalarında Telefon, Gardırop, 2 Ayrı Yatak, Siplit Klima, Komodin ve Ayna Bulunmaktadır.
odalar

Alanya Akya apart'ta yemeğinizi mutfağınızda kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi,Türk ve Dünya mutfağından seçilen yemeklerin sunulduğu alacart restaurant'ta güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Apartımız bünyesinde Bar hizmeti mevcut olup içeceklerinizi yudumlarken arkadaşlarınızla veya aileniz ile birlikte hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Bar
Akya Otelin Hemen Önü dünyaca ünlü Kleopatra Plajıdır. Plajda Şezlong, Minder ve Şemsiye Plajda Ücretlidir. Haftada 1 Gün Barbekü Partisi Yapılmaktadır. Ayrıca Canlı Müzik, Oryantal Gösteri, Halk Oyunu Gösterileri Düzenlenmektedir.


Adres : Atatürk Cad. No: 210 07400 Alanya - Kleopatra Plajı
Telefon : + 90 242 511 10 55 pbx
E mail : info@akyaaparthotel.com

Alanya Hakan Apart incelemenizi öneririz.

1 Yorumlar

  1. Alanya Akya Apart'ın merkeze yakın olması pozitif avantaj sağlıyor... Tatil dönemi boyunca Alanyayı da rahatça gezme imkanı bulabiliriz... Oldukça da geniş ve konforlu....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski