Olimpos pansiyonları nerede kalınır,olimpos pansiyon tavsiyesi,olimpos tatil ve konaklama adres iletişim ve pansiyon fiyatları

Olimpos Robina Pansiyon
Şehir kalabalığı ve gürültüsünden uzak, çam ağaçlarının ferahlığını iliklerinizde hissedeceğiniz bir yürüyüşü hayal edin. Denize yaklaştıkça kaynaktan çıkan suyla serinleyecek Likyalılarla aynı topraklarda yürümenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Bu keyifli yürüyüşün ardından berrak denizin serin sularıyla buluşacaksınız. Akşamları dostlarınızla sohbet edip içkinizi yudumlarken kendinizi gökyüzüne ve doğanın huzur veren  atmosferine kendinizi  bırakıp büyüleneceksiniz.



İşte bu güzel atmosferi siz değerli misafirlerimize yaşatabilmek için Robino Pansiyon ‘u açmaya karar verdik. Robinson Pansiyon ‘ u Olympos ‘ un doğallığını siz değerli konuklarımızın konforunu gözeterek sunduk.

Kahvaltılarımızı çeşit çeşit ev reçelleri, omletler, taze sebzelerde donattık. Ferahlamanız için ev yapımı limonatalar ve taze meyvelerden smoothieler hazırladık.

Tüm bu doğal ortamı, muhteşem denizi, özenle hazırlanmış odalarımız ve leziz yemeklerimizle birleştirerek siz değerli konuklarımıza sunduk..

Olimpos Robina Pansiyon İletişim

Telefon: 0(242) 892 11 61 & 0507 8457777
Adres:Yazır Köyü, Olympos mevkii Antalya

1 Yorumlar

  1. yolumuz düştüğünde uğrayacağımız pansiyonlardan birisi olduğunu düşünüyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski