Bir aile işletmesi olan Cengizhan Motel uzun yıllardır sizlere hizmet vermektedir.Plaja 100 metre olan işletmede birde restaurant bulunmaktadır.Sizlerin memnuniyetini kendisine ilke edinen işletmede 32 oda,104 yatak mevcuttur.Odalarda;klima,tv,wc,banyo,mini bar,duş,24 saat sıcak su ve tüm odalarda balkon ayrıca birde yüzme havuzu bulunmaktadır.Plajda motele ait şezlong,şemsiye ve duşta ye almaktadır.Fiyatlara sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahildir.Yemek çeşitinin bol olduğu restaurant bölümünde ise balık,ızgara,mezeler ve diğer yemek çeşitleri ile sizşere hizmet vermeye devam etmektedir.atakent kapızlı otel motel, cengizhan motel, kapızlı konaklama, ucuz motel pansiyon

REZERVASYON VE UYGUN FİYAT SEÇENEKLERİ İÇİN BİZİ ARAYIN İYİ TATİLLER...!

İLETİŞİM

TEL: 0 324 722 2644
GSM: 0 532 606 9863
ADRES: Atakent kapızlı mevkii Silifke / MERSİN
WEB: www.cengizhanmotel.com
E-MAİL: inf@cengizhanmotel.com



5 Yorumlar

  1. 2010 yaz sezonu otel ve konaklama fiyatları hakkında detaylı bilgi verebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  2. anlamadıgım fiyatlar neden yazmıyo kim kime kaça kitlersemi

    YanıtlaSil
  3. Gecesi 80lira ben kalmisdim..idare eder odalar temiz ama iste otelin yerini tutmaz yemeklerde iyi...sahil icin yol biraz sacma ama sahil temiz ve denizde cok temiz cok guzel guneslenebiliyorsun yani..

    YanıtlaSil
  4. Atakent özellikle mersin silifke bölgesindeki en temiz deniz ve plaja sahip,özellikle yerli tatilcilerin rağbet ettiği beldede her keseye uygun konaklama mevcuttur.ister lüks otellerde,ister apart motellerde,ister pansiyonda,yada kamp çadırında konaklayabilirsiniz,tercih sizin.Emin olun memnun kalacaksınız.biz 5-6 arkadaş kamp çadırında kaldık gayet ekonomik oldu.tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. efendim burası mersin/silifke de susanoğlu mevkisinde bulunan otelimsi bir şeydir.

    kahvaltı diye önünüze zeytin, peynir, domates, yumurta dışında bir şey koymayan bir ortam. birde biz ilk gittiğimiz gün de kahvaltı yaptığımız için ekstra kişi başı 30 lira istediler çıkarken. hastır çektik tabiki...

    havuz diye bir süs havuzu koymuş birkaç çocuk çırpınıyor içerde.

    odanın içindeki eşyalar 1980 askeri darbesini görmüş. ayrıca bence en fiyaskosu otelde odalar 3 günde bir temizleniyor. mersin gibi sıcak ve nemli bir yerde 3 günde bir oda temizliği nedir biri bana açıklasın.

    mesela bu otelde tuvalet kağıdınız biterse zemin katta müdüriyet elinize bir rulo tuvalet kağıdı veriyor. eksik olmasınlar bu kadarına lutfediyorlar.

    ben bir hata yaptım gittim, siz gitmeyin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski