Şehrin stresinde boğulurken gizemli sürpriz doğaya kucak açmak: orman, nehir ve denizin kucaklaştığı şirin bir beldede, Ağva'da Göksu Deresi kenarında, bahçe içindeki müstakil mini evlerinizde kuş sesleri ile uyanmak hayal değil.
Ağva, yemyeşil doğası, iki yanında akan Ağva Göksu ve Ağva Yeşilçay nehirleri, cephesinde Karadeniz'in masmavi suları, birbirinden lezzetli balıkları ile İstanbul'un kuzeydoğusunda yer alan bir doğa harikası..
Ağva'ya gelirken yanınıza fotoğraf makinenizi almazsanız, yemyeşil doğayı, ağaçlar arasından Karadeniz'e dökülen nehirleri gördüğünüzde pişman olabilirsiniz.

Ağva Paradise Otel'de saunada keyif yapma, havuzda stressinizi atma, kum sahada voleybol oynayarak spor yapma, masa tenisi oynayarak keyifli vakit geçirme imkânınız var.


STANDART ODA TİPİ ( 8 adet ) : Bahçeye ilk adım, uydu yayınlı TV, duşakabinli banyo, klima, mini bar bulunmaktadır.




BALKONLU ODA TİPİ ( 2 adet ) : Komple ahşaptan, balkonlu, uydu yayınlı TV, duşakabinli banyo, klima, mini bar bulunmaktadır.



ŞÖMİNELİ ODA TİPİ ( 6 adet ) : Komple ahşaptan, şömineli, uydu yayınlı TV, duşakabinli banyo, klima, mini bar bulunmaktadır.

AKTİVİTELER:
BALIK TUTMA : Ağva, iki nehrin arasında kalmasından dolayı adeta bir balık cenneti. İsterseniz nehirde, isterseniz denizde balık avlayarak gününüzü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Bizce Ağva'ya gelirken yanınıza olta almayı unutmayın.



YÜZME : Yaz sıcakları bastırdığında İstanbul' un en temiz denizlerinde birine sahip olan Ağva'da gönlünüzce yüzebilirsiniz. Dilerseniz masmavi Karadeniz'in dalgalı sularında kulaç atabilir ya da Göksu nehrinin temiz sularında size eşlik eden kaplumbağa, balık ve ördeklerle yarışabilirsiniz.



YÜRÜYÜŞ : Ağva'nın doğal parkurları, Başta Kilimli ve Kadırga Koyları, çevredeki korular, şelaleler, mağaralar ve keşfedilmeyi bekleyen diğer doğa harikaları ile yürüyüş yapmak isteyenler için de bir çok alternatif sunuyor.



BİSİKLET : Ağva'nın eşsiz doğasında bisikletinizle geziler yapabilir ve kimsenin keşfetmediği yerleri keşfedebilirsiniz.



NEHİR AKTİVİTELERİ : Göksu nehrinde kiralayabileceğiniz bir tekne ile gezinti yapabilir ya da kano ve deniz bisikleti ile nehrin keyfini çıkarabilirsiniz.



DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI : Ağva'ya geldiğinizde yanınızda fotoğraf makineniz yoksa çok üzülebilirsiniz. Ağva eşsiz doğası ile fotoğrafçılık ile amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen herkese inanılmaz kareler sunuyor.




Göksu Deresi Kenarı, Ağva Paradise Otel

ağva motelleri, ağva otelleri, ağvada konaklama, ağvada tatil, şile ağva, şile motelleri, şile otel fiyatları
Ağva / Şile / İstanbul
Fax: ( 216 ) 721 85 77
GSM:( 535 ) 743 14 23
TEL:( 216 ) 721 73 17


Post a Comment

Daha yeni Daha eski