Muhteşem bir doğaya sahip benzersiz denizi ve sahili olanKadırga Koyu'nun tam ortasında yer almasından dolayı cennete benzetilip ismi cennet plajı olarak adlandırılmıştır.

İlk açıldığı yıllarda iki yıldızlı tesis belgeli iken 1996senesinde yeniden dekore edilip yapılandırıldıktan sonraKültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Üç Yıldızlı Tesis olarak belgelendirilmiştir. 

Açıldığı yıllarda 69 odası olmasına rağmen misafirlerini daha rahat ettirip istedikleri hizmeti verebilmek adına yeniden yapılandırıldıktan sonra 22 Standart ve 22 Business Room olmak üzere toplam 44 oda ve 100 kişi kapasiteli tesiste; Açık yüzme havuzu , Sauna, Kültür Odası, Açık ve Kapalı Restaurant, Garden ve Beach olmak üzere iki adet Bar ve Odalarında; TV, Minibar, Saç Kurutma Makinası, Muzik Sistemi, Balkon, Split Air Condition (Klima - Isıtma)bulunmaktadır.

Assos Eden Beach Hotel tabiatla başbaşa denize sıfır konumu ile misafirlerine kendilerini dinleyip tatilin tadını istedikleri gibi çıkartabilecekleri içinde bulundukları huzurla zinde bir sekilde evlerine donebilecekleri bir ortam sunmaktadır.

Tam Pansiyon Plus olarak hizmet vermekte olan tesiste yöreye özgün tatlar Restaurant'ın ister açık manzaralı terasında ister kapalı bölümde misafirlerine sunulmaktadır.

Etnografik bahçesinde otururken duydukları çiçeklerin kokuları ve bahçeyi seyrederken birarada gördükleri yeşil ve mavinin doğadaki uyumuna kendini kaptıracak olan misafilerine eşsiz bir dinlence sunmaktadır. Kitap okumak ve doğayı dinlemek için ideal bir tesis olan Assos Eden Beach Hotel misafirlerine kendilerini evlerindeymiş gibi rahat olabilecekleri bir ortam sunup doğasının güzelliğini keşfetmek isteyen misafirlerin odak yeri olmaktadır.

Assos Eden Beach Hotel, tatil anlayışı deniz, güneş, doğa olan misafirlere önerilecek isabetli bir tatil ortamı sunmaktadır. 


22 Standart Room ve 22 Business Room olmak üzere toplam 44 oda 110 kişi kapasiteli olan otelimizin odalarında;






TV, Minibar, Saç Kurutma Makinası, Split Air Condition (Klima-Isıtma), Balkon bulunmaktadır.


Yöreye özgün tatlardan oluşan mutfağı bulunan otelimizde restaurantın ister manzaralı açık terasında ister kapalı bölümde sabah kahvaltılarının açık büfeöğle yemeklerinin set menü ve akşam yemeklerinin açık büfeolup yemeklerde alınan sofra şarabı ve konsantre meyve sularının fiyata dahil olduğu Tam Pansiyon Plus sistemi uygulanmaktadır.

Alacarte tercihinizide Restaurantımızda alabileceğiniz gibi denizi bir an bırakmayakıyamadığınız anlarda sizlere sunacağı yiyeceklerle Beach Bar'ımız her turlu snack menü çeşidini hizmetinize sunmaktadır.

Günboyu alınacak tüm içeceklerde Garden ve Beach Bar'ımız hizmetinizde olup akşamları keyifli sohbetlere Beach Bar'da devam edebileceğiniz atmosferi yakalamanız sağlanılmaya çalışılmaktadır.assos beach otel, assos butik otelleri, assos tatil köyleri, assosda konaklama, ayvacık otelleri, çanakkale konaklama, çanakkale otelleri



Adres:
Assos-Kadırga Koyu Behramkale
Ayvacık / ÇANAKKALE

Tel : (0286) 721 70 39 - 40 Fax: (0286) 721 70 54

Post a Comment

Daha yeni Daha eski