Otelimiz Altınkum plajına sadece 150 metre mesafede, 300 kişi kapasiteli dört yıldız normlarında bakanlık belgeli bir apart oteldir.

didim mutlu apart otel

Apartlar 2 ve 4 kişiliktir. Tüm apartlar iki odalıdır; yatak odası ve oturma salonu olmak üzere.Oturma salonunun bir bölümü mutfak şeklinde düzenlenmiş yemek masası ve iki çekyat lıdır. Tüm apartlarda Banyo, Lavabo,WC, TV, Klima, Buzdolabı, Mutfakta her türlü mutfak eşyası(Çatal, bıçak, tencere, tava, açacak vb.) ve Ocak bulunmaktadır.
mutlu apart havuz başı

Otelimiz sizlere çocuk kulübü, Pool bar, Garden bar, Restaurant, iki adet müşteri ve bir adet servis asansörü, Market, Havuz, çocuk parkı, bahçesiyle ve güleryüzlü personeliyle güzel bir tatil sunar.

Otelimizde bir hafta boyunca her gün ve gece çocuklar ve büyükler için her türlü eğlence, çeşitli aktiviteler, animasyonlar, Türk geceleri, Barbekü partileri ve Bilardo turnuvaları düzenlenmektedir.

Mutlu Apart Otel, Bakanlık belgeli, 4 yıldız standartlarında kalitesi belgeli, sekiz yıldır birlikte çalıştığı dünyanın en büyük tur şirketi AIRTOURS tarafından son dört yıldır üstüste Ege bölgesinde en iyi hizmet kalitesi ile ödüle layık görülmüş ve ödüllendirilmiştir.didim konaklama fiyatları,didim otel fiyatları,tam pansiyon fiyat,yarım didim pansiyon fiyatları,oda fiyatları,didim altınkum apart oteller

NOT : OTELİMİZDE SU YUMUŞATMA SİSTEMİ MEVCUTTUR.

Adres : Atatürk Bulvarı 4. Sokak No: 4 - 09270 / Altınkum / Didim / Aydın / Türkiye

İletişim : 0 256 813 6226
web:http://www.mutluapart.com





2 Yorumlar

  1. "Tereddütle gittiğimiz yerden son derece memnun ayrıldık. Otel sahiplerinin ilgisi ve özeni bu işe saygı duyduklarının göstergesiydi. Otelin konumu ve manzarası muhteşemdi."

    YanıtlaSil
  2. Ben bu yaz didime tatile gidecem,kalacak ucuz temiz bir otel arıyorum.Bu oetl de kalanlardan yorum bekliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski