Sava otel oniki odası olan, dış görünümü ile tipik alaçatı köy evi havasını yansıtan fakat odalarının dizaynı ile size lüks ortam sunan huzurlu şirin bir küçük oteldir.
Büyük otellerin kalabalığından, sıradanlığından sıkılan kendine gözlerden uzak, rahatsız edilmeden ferah bir tatil yapmak isteyenlerin buluştuğu yerdir. Bizim şirin yuvamızdır Biribirinden farklı dizayn edilmiş oniki odamız mevcuttur. Her odamızın dizaynına uygun olarak konmuş isimleri vardır. Otelimizde konaklayan misafirlerimiz her odamızdan ayrı ayrı zevkler alacağından defaatle ziyaret etse bile bizden sıkılamaz. Üç odamızın kendine ait bahçesi vardır. Geniş bir kahvaltı salonumuz ve şirin bir serinleme havuzumuzda bulunmaktadır.Akşamları havuz başında pergolemiz altında içilen alaçatı limonatasını unutamayacaksınız.      

 Bizde konaklayan ziyaretçilerimizi müşteriden ziyade misafirlerimiz olarak görmekteyiz. Aramızda müşteri satıcı dialoğundan çok gelenekel türk misafir evsahibi dialoğu ve sıcaklığı bulunmaktadır. 


Bize gelen misafirlerimiz kendi evlerinin ve akrabalarının sıcaklığını burada yaşayacaklardır. Hiçbir zaman soğuk otel odaları satma düşüncemiz olmadı Biz otel odasından çok sevgi dolu huzurlu sıcak bir ortamda tatil yapma imkanı sunuyoruz.

 Anlaşmalı olduğumuz sörf okulunda dersler, uçarak havadan memleketimizin güzelliklerini görmek isteyen misafirlerimiz için delta kanatla çeşme –alaçatı turu, havuz, geniş bahçe sayabildiklerimizin birkaçı. İsteyen misafirlerimiz için havaalanı ulaşımı sağlamaktayız. 

Çalışmayıda aksatmamayı düşünen misafirlerimiz için sınırsız internet ulaşımıve hatta toplantı yapmak isteyen guruplar için geniş mekanlarımız mevcuttur.Uzun süredir alaçatıda yaşayan eşim ve ben buraya neredeyse aşığız. Bizim huzur ve mutluluk bulduğumuz bu yerden diğer insanlarında faydalanmasını istediğimiz için alaçatı da otelimizi açtık.

Kendi evimizde burada olduğu için yılın on iki ayı hizmete açığız. Bizce büyük şehirlerin hengamesinden bunalanlar için kış ayları alaçatı adeta bir cennet. Özellikle de Kurumsal şirketlerin sakin ve konforlu ortamda elemanları ile think-tank yapabileceği ve ya grup aktivitelerinin gerçekleşebileceği güzel bir mekan...

İLETİŞİM:
Hacımemiş Mah. 2070 Sokak No:31 ALAÇATI
REZERVASYON: 0232 716 06 81
Bunlarıda oku:alaçatı butik otelleri, çeşme alaçatı otelleri, çeşme butik otelleri, çeşme otelleri, çeşmede tatil

Post a Comment

Daha yeni Daha eski