ağva konaklama
Ağva Göksu nehri resimleri
Ağva Son dönemde İstanbul'a yakınlığı ile dikkat çeken şirin bir tatil beldesi. İstanbul'a sadece 97 km,ortalama 1 saat süresinde gidilebilecek bir tatil mekanı.Çok yoğunum,işlerimi bırakıp İstanbul'dan ayrılamıyorum diyorsanız Hafta sonu kaçamağı yapabileceğiniz eşsiz yerlerden birisi.

Yemyeşil doğası,gürül gürül akan Göksü nehri kenarında nefis bir kahvaltıya kim hayır diyebilir ki,Ya da Akşam yemeğinde müzik eşliğinde mehtabı seyretmek,nehir kıyısında sevdiğinizle yürüyüş yapmak,eminim hayali bilr çok güzel.İşte bu nedenle Ağva İstanbul'un hemen yanı başında yer alan bir yeryüzü cenneti.
ağva otelleri
Ağva Resimleri

Ağva Otelleri

Ağva otelleri Güney sahillerimiz de ki 5 yıldızlı otel ve tatil köylerini aratmayacak nitelikte. Ağva otelleri genellikle Göksu Nehri kıyısınca sıralanmış durumda,Otellerin hepsi kendine has mimarisi ve nitelikli hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor.

Ağva otelleri; Genellikle hafta sonu tatilleri ve Balayı tatilleri için tercih edilmektedir.Ağva Özellikle Büyük şehrin gürültüsünden uzaklaşıp kafa dinlemek için eşsiz bir fırsat. Ağva'da büyük 5 yıldızlı otellerin yanı sıra Ahşap Bungalov evler de mevcut,dilerseniz Bungalov evlerde kamp ateşinde sıcak bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Ağva otelleri gerek yaz mevsiminde gerekse kış mevsiminde yüksek doluluk oranına sahip otellerdir.bu nedenle gitmeden mutlaka rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Ağva Otel Fiyatları

Ağva Otel fiyatları Sezon doluluk oranına göre farklılık göstermekte olup,Kişi başı Ortalama 100 TL ile 250 TL arasında değişmektedir. Ağva otel fiyatları Oda kahvaltı,Sadece oda veya Her şey dahil olmak üzere farklılık göstermektedir.

Otel Fiyatları 2015 Sezonu için;



NOT:Burada yazılan fiyatlar bağlayıcı değildir .Bilgi amaçlı paylaşılmıştır.Ağva  otel fiyatlarını öğrenmek için iletişim kurunuz.

ağva apart pansiyonları
Ağva Görünüm

Ağva Pansiyonları

Ağva Pansiyonları genellikle önceden ev olarak kullanılmakta olan veya sonradan tadilat yapılarak işletmeye açılmış pansiyonlardır.Bunların yanı sıra sonradan sıfırdan yapılarak hizmet veren pansiyonlarda mevcuttur.

Ağva pansiyonları genellikle otel fiyatlarını yüksek bularak kendi bütçesine göre sakin bir ortamda tatilini geçirmek isteyen tatilciler tarafından tercih edilmektedir.

Ağva pansiyonlarının bir çoğu köyün içinde yer almaktadır.Pansiyonlar genellikle apart odalar olarak tasarlanmış olup odalarda Banyo,mutfak,yatak,klima,tTv gibi aksesuarlar bulunmaktadır Ağva pansiyonları tek kişilik yada 2 veya 3 kişilik olabileceği gibi kalabalık aileler için günlük,haftalık veya aylık kiralık apart daireler de bulunmaktadır.

Ağva Apart Pansiyonları Şunlardır;




Ağva Pansiyon Fiyatları

Ağva Pansiyon fiyatları sezon doluluk oranına göre değişiklik göstermektedir.Kış aylarında 50 TL olan pansiyon fiyatları yaz aylarında günlük kişi başı 150 TL gibi ciddi rakamlara ulaşabilmektedir.Bu nedenle yaz olsun,kış olsun pansiyon fiyatları için mutlaka pazarlık yapmanızı öneriyoruz Ağva da bazı pansiyonlar ise kişi başı değil oda fiyatı talep etmektedir.Yani 2 kişi de olsa 3 kişi de olsa fiyat değişmemektedir.Ayrıca tercihe göre günlük yada haftalık olarak kiralık apart daireler de bulunmaktadır.

Ağva resimleri

AĞVA YEME-İÇME

Taze ve leziz balık yemek için Ağva gerçekten bulunmaz bir cennet. İsterseniz kendiniz tutabilir, isterseniz satın alabilir ya da restoranların menülerinden damak tadınıza uygun bir tercih yapabilirsiniz.
Ağva'da balık restoranları genelde Yeşilçay Nehri üzerinde bulunmakta. Bu restoranlarda yemeğinizi yerken bir yandan da nehirde yüzen ördek ve balıklara ekmek atmayı unutmayın.

Ağva'da balığın dışında tandır kebap, bıldırcın, piliç ve diğer ızgara çeşitlerini bulmak da mümkün.

Ağva'da yer alan otellerin bir çoğu aynı zamanda restaurant ve bar olarak da hizmet veriyor. Özellikle Göksu Nehri kıyısında yer alan otellerin kendilerine ait iskelelerinde kurulu masalarda, balığınızı yerken şarabınızı yudumlamak ayrı bir keyif veriyor. Bu otellerin aynı zamanda birer adet büyük özenle döşenmiş şömineli, kapalı restaurantları bulunuyor.


AĞVA ULAŞIM

Ağva’ya Otobüs yolculuğu ile ulaşım

Ağva ya ulaşmak için eğer otobüs yolculuğunu seçerseniz, Şile Ağva otobüsleri ile Ağva’ya kadar ulaşmak mümkündür, Şile Ağva otobüsleri İstanbul Üsküdar’dan kalkmaktadır. Ayrıca Ümraniye, Çamlık ve diğer yol güzergahındaki duraklardan da yolcu kabulü gerçekleşmektedir.

Şile Ağva otobüsleri telefon numarası: (216) 334 11 24 – 391 13 47

Özel aracınızla Ağvaya ulaşım

Ağva Sahil yolu: Avrupa yakasından gelecekler için Ümraniye istikametini takip edip, Şile tabelalarını takip ederek Şile merkeze kadar ulaşırsınız, Şile ışıklara geldiğinizde Ağva sahil yolu için 2 km daha aynı yol üzerinden sapmadan Ağva’ ya kadar gelebilirsiniz.

Ağva Orman yolu: Şile’den sonra yol ikiye ayrılır eğer sol taraftan giderseniz sahil yolu, sağ taraftan giderseniz orman yolu ile Ağva ya kadar ulaşabilirsiniz.
Ağva – Ovacık – Teke yolu: Şile’ye geldiğinizde ışıkları geçin, 200 metre ileride sağa (etrafında iski borularının konulduğu) giren bir yol göreceksiniz, bu yolu takip ederek ovacık yolu üzerinden gelebilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Ağva pansiyon fiyatları ve Ağva Otel fiyatları hakkında güzel bilgiler vermişsiniz.Gerçekten Ağva denizi ve doğası ile her yıl yüzbinlerce ziyaretçiyi kendisine çeken istanbul un sayfiyesi konumunda gerçekten gidip görmenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski