Şarköy'de bulunan Otel,pansiyon gibi konaklama tesislerini sizin için listeledik,şarköy de tatil yapmak istiyorsanız şarköy de nerede kalınır,şarköy de kalacak yer,denize yakın otel,pansiyon arıyorsunuz demektir,Aşağıdaki listede bulunan tesisleri inceleyerek kendinize uygun ucuz,ekonomik bir aile pansiyonu bulabilirsiniz


Şarköy Sahili

7 Yorumlar

  1. birde şu pansiyonların fiyatları ile ilgili bilgi verseniz

    YanıtlaSil
  2. fiyatlar ne alemde bundan haber verin kalanını biz halladeriz

    YanıtlaSil
  3. fiyatları yazsanıza kardşeim.

    YanıtlaSil
  4. Haklısınız Şarköy Pansiyon sahiplerine sesleniyorum,Lütfen Şarköy pansiyon fiyatları hakkında bilgilendirme yapınız..

    YanıtlaSil
  5. Nabza göre şerbet vermek için yazmıyorlar yani sizin pazarlık kabiliyetinize kalmış

    YanıtlaSil
  6. Esinti otel diye biyer hizmet sıfır otel kelimesiyle uzaktan yakından alakası yok. Biz rezervasyon yaptık otele gittiğimizde niye hatırlamadınız dediler bir yaşlı bayan otelle ilgileniyor kıçından ter aktı odayı hazırlayana kadar oda iğrenç havasız iki gün kalacaktık sadece odada 2 saat kaldık çünkü biraz daha dursak vücudumuz mantar olacaktı otele giren çıkan belli değil kapıyı kimin çaldığı belli değil terbiyesizlik diz boyu. Eğer şarköye gelip bütün oteller dolu sadece esinti de yer varsa size tavsiyem gidin kumsalda şezlongda uyuyun emin olun bu otel denen yerden daha güvenlidir.

    YanıtlaSil
  7. Sarkoyde nerede kalinir diyenlere şarkoy sohbet moteli tavsiye ediyorum.gidin gorun çok memnun kalirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski