Kahramanmaraş Zeytin Ilıca kaplıcaları oda, apart, pansiyon fiyatları,konaklama ücretleri adres iletişim ve rezervasyon bilgileri yer almaktadır.



Nurlu Apart Otel Kahramanmaraş'ın kaplıcası ile ünlü ılıca beldesinde yer almaktadır. ılıca kaplıcasının şifalı sularından faydalanmak isteyen konuklarımız için 3 kişilik ve 5 kişilik olarak dizayn edilmiş odalarımız mevcuttur. Odalarımız da kalorifer güneş enerjisi,mutfak ,banyo,Buzdolabı,kablolu Tv hizmetleri standart olarak yer almakta ayrıca ücretsiz internet Wifi bulunmaktadır.Nurlu Apart Şehir merkezinde olması nedeniyle marketlere,postaneye,Atm'lere yürüyüş mesafesindedir.

zeytin lıcası nerede kalınır,tavsiye
Ilıca Nurlu Apart Otel

Başta Romatizma olmak üzere pek çok hastalıklara şifa olan Ilıca kaplıcası,Zeytin (zeytun ) kaplıcası adıyla da bilinir.Siz de Şifalı kaplıca sularını seviyorsanız,hem gezip görmek,dinlenmek hem de hastalıklarınıza şifa olsun diye sizleri Kahramanmaraş ılıca zeytin kaplıcasında ağırlamaktan onur duyarız.



Ilıca zeytin kaplıcasında nerede kalınır,hangi otel,apart,pansiyonu tavsiye edersiniz diye düşünmeyin alın valizinizi gelin.ılıca kaplıcası apart pansiyon fiyatları 2018 için 100 TL den başlayan fiyatlarla faydalanabilirsiniz.Apart pansiyon fiyatları kişi başı değil oda fiyatıdır.Lütfen gelmeden önce rezervasyonla fiyat sorunuz.

NURLU APART OTEL
Adres : Şifa Mahallesi Azarbeycan Cad. No :24 Ilıca/Onikişubat / Kahramanmaraş
Gsm          : +90 506 381 28 82
Telefon : +90 344 263 33 61
Email : info@nurluapartotel.com
Web          :        nurluapartotel.com




Post a Comment

Daha yeni Daha eski