Özger Termal Otel
Kahramanmaraş Zeytin (Zeytun) Ilıca kaplıcaları Özger Termal Otel Konaklama,iletişim, rezervasyon ve otel fiyatları hakkında merak ettiğiniz ne varsa ?



Zeytin Ilıcası Özger Termal Otel Aqua parkı ve jakuzili odaları ile Kahramanmaraş Kaplıca bölgesinde aile olarak kalınabilecek en güzel tesislerden birisi.kaplıca suyunun odalara kadar geliyor olması bölgede bulunan diğer tesislere göre artıları.Odalar temiz ve düzenli.Yemekleri sorun etmeyin ,hemen Otelin çevresinde yer alan kasap ve fırınlar nefis yemekler yapıp odanıza kadar getiriyorlar.

Özger Termal Odalar:
Özger Termal Otel Standart Odalarında Uydu yayını Lcd Tv, Minibar, Merkezi Isıtma, Banyo Wc, Saç kurutma, Telefon, Kablosuz İnternet mevcuttur.



Özger Termal Fiyatları:
Kahramanmaraş Özger Termal Otel Fiyatları çevrede bulunan diğer pansiyon ve apartlara göre biraz yüksek olduğu söylense de ,Bu ücret tamamen aldığınız hizmetin kalitesi ile doğru orantılıdır. Zeytin ılıca kaplıca otel ve pansiyonlarında ucuz fiyatlı yerler bulmanız mümkündür ancak biz sadece size basit bir konaklama sunmuyor ayrıca rahatınız için gerekli her türlü lüks ve konforu da sunuyoruz.

Adres: Ilıca Mh. Azerbeycan Cd. No:1, 46266 Onikişubat/Kahramanmaraş



3 Yorumlar

  1. Güzel kaliteli bir otele benziyor. 2020 otel fiyatı ne kadar acaba? Mart ayında gelmeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Efendim ilgili telefonla arayarak otel fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

      Sil
  2. Odalarda jakuyzi varmı termal su ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski