Saklı Cennet Çıralıda, çam ağaçları ,portakal ve limon bahçesininin içinde kaybolmuş doğa evleri ile kuş seslerinin ve büyük dut ağaçlarının arasında geniş bir bahçeye sahip olan deniz pansiyonda, aileniz ve çocuklarınız unutamayacağı bir an yaşayacağınız ikinci adresiniz..
Akşam dalga sesleri ile uyuyup sabahta kuş sesleri uyandıracak sizi, yada bahçedeki bir hamakta,yada sedir veya köşklerin birinde uyuyup kalmazsanız, gökyüzündeki ayı ve yıldızları izlerken denize sıfır,bahçe içine yayılmış 15 odası ve 35 kişi kapasiteli pansiyonumuzun, odaları klimalı,yirmidört saat sıcak su,duş tuvalet odalarımızın içerisinde olup naturel tamamen tahta kaplama ve ısı yalıtımı yapılmış bungolow odalarımız mevcuttur.
Günün her anı sıkılmış meyva suları,doğaya özgü şifalı çayları hizmetinizdedir.Yaylalardan toplanan bitki çayları,Türk kahvesi,çay ve her çeşit soğuk alkollü ve alkolsüz içecek bulmanız mümkündür.

Mutfağımızda her çeşit Türk yemekleri ve yöremize özgü köy yemekleri annemizin elinden çıkıp,yemeklerde kullanılan her çeşit sebze bahçemizde yetişip hormonsuz ve natureldir.Sadece ailemizin işlettiği pansiyonumuza gelen misafirlerimiz, kendini bilmeden bir aile ortamında bulup, bitmeyen dostluklar kuracaktır. Ayrıca Akdenize özgü her çeşit balık türleri ve her çeşit ızgara türleri taze olarak sofranıza geldiğinde, geniş bahçenin bir köşesinde çimlerin üzerinde ve portakal ağaçlarının altında veya bir sedirde olimpik yanartaş ateşini izleyerek yemeklerin tadına varırsınız Aileniz ile başbaşa......
Sabah kahvaltısını istediğiniz saatte yapabilirsiniz.Çünkü bu güzelliğn ve huzur ve en un içersinde erken kallabilirseniz eğer,yada erken kalkıp o denizin tadına varır geniş doğal ürünlerle süslenmiş kahvaltı masanızda tereyağından balına , yumurtasından sebzesine, ve yörede yetişen meyvalardan yapılmış enfes reçelleri ile hiç kalkmak istemeyeceğiniz bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Canınız sıkıldığında bahçemizde bulunan pinpon masalarında dilediğiniz kadar pinpon oynayabilirsiniz.Dilerseniz bir dörtlü kurun ve okey oynayın veya bir eş bulup tavla oynayın veya hamakta yatarken kitap okuyabilirsiniz.

Eğer macera yaşamak istiyorsanız ya keşfedilmemiş koylara doğru gidebilir,Akdenizin sıcak sularında yüzerek, bir yandan da tekne turları ile tarih öncesine bir gezinti yapablirsiniz.

Düşlediğiniz Aileniz ve kendiniz için, asla hafızalardan silinmeyecek bir ortamsizi bekliyor,yılın oniki ayı ve her günü siz burada olmak isteyin yeter...


DENiZ PANSiYON
Mehmet DEMiR & Aliye Bilge-DEMiR
Çıralı / Kemer/ ANTALYA

Tel : 0090.242.825.70.30 Mobil : 0090 532 2962940
Mail Adresi:
info@denizpension.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski