YAHŞİ BEY KONAĞI 
Tarihi konak otel oldu

İstanbul’a hızlı feribotla 75 dakika mesafede. Mudanya’da askeri gazinonun yanında, Gemlik Körfezi’ne bakan Yahşibey konağı, bugün otel. Restorasyonu iki yıl süren konakta 9 oda bulunuyor. Denize bakan odaların günlük fiyatı 150, arka bahçeye bakan odaların 120, çatı katındaki denize bakan oda' nın sa 170 Euro. Akşam manolya ağaçları arasındaki bahçede camlı restoranda ev yemeği yiyebiliyor ve bunun için kişi başına 20 lira ödüyorsunuz. Tel: (0224) 544 87 00

BURSA - Mudanya

Bursa’nın 25 km kuzeybatısında ve Marmara Denizi kıyısında yer alan Mudanya temiz havası ile yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı bir merkezdir.

Tarihçe

Mudanya, İonya’nın 12 büyük kentinden biri olan Kolofonlu göçmenler tarafından M.Ö. VII. Yüzyılda kurulmuştur. Apamcia-Myrleia atlı bu antik kent bugünkü Hisarlık tepede yer almaktaydı. Mudanya Roma, Bizans ve Osmanlı döneminde yaşamıştır.


Odaların tamamı çift kişilik olmakla beraber, renk kombinasyonları yerleşimleri ve banyoları farklı tasarlanmıştır. Tüm odalarda; uydu yayını, LCD ekran TV, emanet kasası, kablosuz internet bağlantısı, minibar, saç kurutma makinası, bornoz ve terlik, 7/24 sıcak su, split klima ve özel yastık seçenekleri bulunmaktadır.

Mudanya Gold Konakta Sabah kahvaltıları kişiye özel hazırlanmakta olup günlük gazeteniz de ayağınıza gelmektedir
Konağın Restoran’ ı geleneksel Türk yemekleri ve Balık seçenekleri ile birlikte akşamlarınız da yine kişiye özel yemek hizmeti sunmaktadır. Mudanya da butik otel tarzı bir konaklama imkanı sunan Gold Konak Otel – Yahşibey Konağı özel belgeli olup iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.

Mudanya Gold Konak Otel – Yahşibey Konağı İletişim Bilgileri
Statü: Özel Belgeli
Adres: Mudanya / BURSA
Tel: 0224 544 87 00
GSM: 0554 872 10 54
Faks: 0224 544 20 80
E-Posta: yahsi_bey@hotmail.com
Web Site: goldkonak.com / goldkonak.net 

Post a Comment

Daha yeni Daha eski