Zeytin (zeytun ) ılıca kaplıcasında hizmet veren Himalaya Apart Otel benzer tesislerden farklı bir hizmet anlayışı ile öne çıkıyor.Apart Otel bünyesinde kurulan Tuz odalarında tuz terapisi ile konuklar şifa buluyor.Apart Otel bünyesinde ayrıca gelen konukların yararlanabileceği Buhar odası ve Sauna odası bulunmaktadır. Dileyen konuklar sağlık ve tedavi amaçlı bu uygulamalardan faydalanabilirler.



Himalaya Apart Odalarında Buzdolabı ,Lcd Tv ,Klima ve misafirlerin yemek pişirebileceği ocak bulunmaktadır.Ayrıca tüm odalarda ücretsiz Wifi hizmeti vardır.Odalarımızda bir oturma odası ve ebeveyn banyolu yatak odası bulunmaktadır. Oturma odası amerikan mutfaklı olup, yemek masası ve iki çekyat bulunmaktadır.

Himalaya Apart Fiyatları hakkında elimizde yeterli veri bulunmadığından bu konuda detaylı bilgi ve rezervasyon için Himalaya Aparta ait Telefon numaralarını arayarak Apart Fiyatlarını sormanız gerekmektedir.
Siz de daha önce Himalaya Apart otel de konaklama yaptı iseniz yorum da bulunarak tesisi diğer kullanıcılara tavsiye edebilir ya da diğer konukların tesis hakkında yaptığı yorumları okuyabilirsiniz.

Adres :Kaplıca Banyosu Kuzeyinde Sağlık Ocağı Batısında
  Onikişubat / Ilıca / KAHRAMANMARAŞ
Telefon :+90 (344) 263 33 33
  +90 (344) 263 35 00   
Email :info@himalayaapartotel.com
Web:        :Himalayaapartotel.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski