Erikli Mecidiye Meriçoğlu Pansiyon
Erikli Mecidiye de pansiyon arıyorsanız doğru yere geldiniz demektir. Meriçoğlu Pansiyon 1+1 apart odaları ile sizlere evinizin rahatlığında huzurlu bir tatil imkanı sunuyor.
Saros Mecidiye de bulunan Meriçoğlu pansiyonun odalarında Çift kişilik yatak, 2 adet çekyat Tv ,klima ve banyo yer almaktadır.Ayrıca ücretsiz Wifi imkanı da vardır.

Erikli Mecidiye de ekonomik bir tatil için sizleri Meriçoğlu Apart Pansiyona bekliyoruz.Denize yaklaşık 100 metre mesafede yer alan Pansiyon sizlere nezih bir ortam sunuyor.Erikli mecidiye pansiyon fiyatları diğer tatil beldelerine göre daha ucuz olmakla birlikte,yüksek sezon da yaşanan yer sıkıntısı nedeniyle fiyatlar bir miktar yukarılara doğru yükselmektedir. Saros Erikli pansiyon fiyatları 2 kişi için 150 TL gibi ekonomik fiyatlarla tatil yapma imkanı sunuyor.Yine de Meriçoğlu pansiyonu telefonla arayarak detaylı fiyat ve uygunluk bilgisi alabilirsiniz.

Siz de daha önce Saros Erikli Pansiyonlarında tatil yaptıysanız yorum yaparak öneri ve tavsiyelerinizi paylaşabilir veya diğer konukların yorumlarını okuyarak tatile çıkmadan önce pansiyonlar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

TEL :532 423 95 32

Post a Comment

Daha yeni Daha eski