aliağa yenişakran apart pansiyon
Yenişakran Sahil Pansiyon
Yenişakran beldesi son dönemde kafa dinlemek isteyen rahat ve huzuru arayan yerli tatilcilerin gözdesi durumunda. Yenişakran da barlar diskolar müzik sesinin ayyuka çıktığı restorant cafeler arıyorsanız yanlış yere geldiniz demektir. Yenişakran tam anlamıyla sessizlik ve huzur demek.Son dönemde ortaya çıkan çarpık yapılaşma nedeniyle biraz şehirleşmiş gibi görünse de hala bakir kalan keşfedilmemiş pek çok yeri mevcut.



Tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle, tertemiz deniziyle, yemyeşil doğanın buluştuğu şirin belde çevre kirliliğinden ve gürültüden uzak, sımsıcak insanlarıyla gelişimini hızla sürdüren zeytini ve damaklarda unutulmayacak tatlar bırakan zeytinyağı ile nam salmış bir belde. Özellikle kendi adıyla anılan şakran böreği dillere destan.Tadına bakmadan dönmeyin derim.

Yenişakran beldesinde konaklamak isteyen konuklar için Şehir merkezinde bir kaç orta sınıf Otel mevcut olsa da denize yakın olup meltemin kokusunu içine çekmek isteyenler genelde denize yakın Pansiyonları tercih ediyor.Aliağa Yenişakran nerede kalınır,otel pansiyon tavsiyesi istiyorum derseniz size yenişakran plajına yakın Sahil pansiyonu tavsiye edebilirim.

İşte bu Pansiyonlardan birisi de Yenişakran Sahil Pansiyon.Sıcak samimi bir ortamda kendi evinizin rahatlığında evinizdeymiş gibi ağırlanmak isterseniz size Sahil Pansiyonu tavsiye edebilirim.Temiz çarşaflar,rahat bir yatak,sessiz sakin bir ortam daha ne olsun. Fiyatları da uygun olduğuna göre gitmemek için bir neden göremiyorum.Beklentiniz yüksekse daha fiyatlı otel konseptin de yerler de mevcut.

Sahil pansiyon Denize 200 Metre mesafede yer almaktadır.Tüm odalar da Klima Tv Sıcak su banyo,Wc bulunmaktadır.Ayrıca pansiyona ait piknik bahçesinde barbekü yapabilir ya da ortak kullanıma açık olan Mutfak ve Yemek salonundan 24 saat boyunca yararlanabilirsiniz.2 kişilik odaların yanında kalabalık gruplar için 3,4,5 kişilik odalar da mevcuttur.

Siz de daha önce Aliağa Yenişakran Sahil Pansiyonda konaklama yaptıysanız yorum yaparak deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.İlk defa gidecek olanlar ise diğer misafirlerin yorum ve deneyimlerinden yararlanarak kararlarını netleştirebilir.

İLETİŞİM VE REZERVASYON
Sayfiye Mah. Fevzi Paşa Cad. No: 11 Yenişakran
35000 İzmir
0545 614 67 10

Post a Comment

Daha yeni Daha eski