Kaş'ım Beach Apart Hotel e Hoş Geldiniz.




Kaş'ım Apart Hotel in özgür ortamında mutlu günler yaşayın. Kaş ın küçük çakıl mevkiinde, size özel eviniz, özgün dekoru ile deniz manzaralı, apart daireleri ve sıcak iç tasarımıyla her dairede ayrı yatak odası dijital safe, makyaj masası, oturma salonunun rahatlığı, yatak olabilen oturma grubu ile dijital uydu, TV, Uluslararası Telefon, yemek masası ve sandalye takımı, balkonda güneşlenmek için şezlonklar, mutfağında buzdolap, ocak, mikrodalga fırın ile evinizin rahatlığını hissedeceksiniz.


Mutfağınızda çay ve kahve için kettle ve yemek takımı, konforlu ve geniş banyo, saç kurutma makinası, duşa kabin, 24 saat sıcak su bulunmaktadır. 50 m kare lik lüx apart daireleri bulunan Hotel 'imiz Kaş şehir merkezine sadece 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Kaş 'ın en güzel denizine sahip olan Küçük Çakıl Mevkiinde otelimize ait Derya Beach Club ve güler yüzlü personelimiz ile birlikte hizmetinizdeyiz.


El değmemiş koyların, pırıl pırıl bir denizin, binlerce yıldan süzülüp gelen Uygarlığın az bulunur bir örneğidir Kaş. Likya, Helen, Roma uygarlıklarının yeni yeni gün ışığına çıkan önemli merkezine Kekova, Patara, Xanthos ve Noel Baba nın yurduna uğrama ve tarihle doğayı iç içe birlikte yaşamak demektir. Öyleyse hadi bizle birlikte tatili yaşamaya varmısınız...


Kaş




APART HOTEL




Adres: Hükümet Cad. Koza Sok. No: 19 Küçük Çakıl. KAŞ/ANTALYA


Telefon: +90 242 836 1568 - 836 1696


Fax: +90 242 836 1568 - 836 1696


e-mail: info@kasimaparthotel.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski