Doğa ile tarihin iç içe geçtiği, Ormanın yeşilini Akdenizin berraklığını cömertce sunduğu Olympos ta, portakal ağaçları arasında kurulu Orange Pansiyon çift kişilik odalar, bungalowlar ve pek çok sayıda ağaç evleri ile sizleri bekliyor...



Pansiyonumuz tüm yıl açık olup; restoran, bar, internet ve laundry gibi hizmetlerde sunulmaktadır. Pansiyonumuzun denize uzaklığı 600 metredir. Dinlenmek isteyenler için bahçemizdeki köşkler ve hamaklar; daha canlı bir atmosfer arayanlar içinse mükemmel bir ses ve ışık sistemine sahip, dansın bütün gece devam ettiği Orange Dancing Bar idealdir. (Pansiyonumuz ve disco barımız ayrı ayrı yerlerdedir.) Her gece saat 23:00'den itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar ORANGE DANCİNG DİSCO BAR'da hiç unutamayacağınız bir gece geçirebilirsiz.. Pansiyonumuz doğal ortamı ve sakinliği arayanlar için rahat edebilecekleri bir mekandır. Pansiyonumuzda portakal ve limon ağaçları altında bulunan köşklerde (sedirlerde) içeceklerinizi yudumlayıp doğal ortamda sakinliğin ve tatilin tadına doyamayacaksınız.

Ayrıca pansiyon içerisindeki barda her türlü soğuk sıcak, alkollü alkolsüz içecekleri bulabilirsiniz. Pansiyonumuza gelip receptiona uğrayıp kaydınızı yaptırdıktan sonra resepsion ve pansiyon görevlilerimiz tarafından pansiyonumuza yerleşmeniz en hızlı bir şekilde sağlanıp unutamayacağınız doyasıya eğleneceğiniz tatiliniz başlar.Pansiyonumuzdaki servisler: Bar, İnternet, çamaşır yıkama servisi, kahvaltı ve açık büfe akşam yemeği, akşam yemeğinden sonra sıcak içecekler (çay ve cafe v.s.) restoran, açık otopark, masa tenisi, tracking, deneyimli personel ve ekiple 24 saat hizmet vermektedir.

Telefon : +90 242 8921317


Telefon 2 : +90 554 4841265

GSM : +90 532 2374000

Fax : +90 242 8921207

E-posta : infoolymposorangepension.com

Web : http://www.olymposorangepension.com

Adres : Yazır Köyü OLYMPOS/ANTALYA

Olimpos / Antalya /

OLİMPOS PANSİYONLARI



Post a Comment

Daha yeni Daha eski