Neden Çiprika ?
Eşim Esma , oğlum Rahmi ve ben Mehmet Hilmi, doğup büyüdüğümüz Alaçatı `daki evimizin 5 odalık bölümünü sizler ile paylaşmak istedik . Amacımız , yıllarca çalıştığım otellerde haz duyduğum misafirperverliği, bundan sonraki yaşamımızda , kendi evimizde güzel Alaçatı `yı ziyaret eden siz değerli misafirlerimiz ile paylaşmak .

Yıllar önce Bulgaristan`dan gelip Alaçatı `ya yerleşen dedemin , kahvaltıda zeytinlerin üzerine serptiği, çorbalara ve et yemeklerine koyduğu kekik familyasından bir bitkiye çiprika diyorlardı çocukluk yıllarımızda. Çiprika ismi kulağımıza çok hoş geliyordu; çocukluk anısı olarak pansiyonumuza Alaçatı Çiprika ismini verdik.

Geçmişten günümüze Alaçatı'nın tarihi dokusunu bozmadan değerli müteşebbislerin Beldemiz , Belediyesinin teşvik ve destekleri ile oluşturdukarı görmeye ve denemeye değer butik işletmelerin yanısıra , Sizleri Alaçatı Çiprika'ya da bekleriz.

İLETİŞİM

Yeni Mecidiye Mahallesi
Aslan sok. no:4

İzmir/Çeşme
ALAÇATI

Tel : 0232-716-73-03
Cep: 0544-502-84-69

1 Yorumlar

  1. Birde fiyatlarınız yazsanız iyi olurdu.günlük oda fiyatları ne kadar.kişi başımı oda başınamı ücret alıyorsunuz.insanlar bilsinki hesabını ona göre yapsın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski