Akdenizin saklı cenneti çıralı - olympos da tatil düşünürseniz sizleri evinizin huzur ve güveninde keyifli bir tatil ortamı sunmaktan gurur duyacağız




Pansiyonumuz 18 oda 48 yatak kapasiteli olup siz müşterilerimize konforu ve aile ortamını sunmaktayız. Bütün odalarımızda klima bulunmakta olup denizin mavisi,doğanıin yeşili, 2800 Yıllık tarihi ile 2003 yılında dünyanın en iyi sahili seçilmiş çıiralıi - olympos da sizi bekliyoruz.




Rose Pansiyon 3200 metrelik çıralı - olympos sahiline 100 Metre mesafede , Olympos antik kentine 1 km, Hiç sönmeyen ateş yanartaş (chimaera) ya ise 800 metre mesafededir. Tekirova ya 20 km, Kemer 35 km , Antalya havaalanına 100 km mesafededir.




Bahçemizde bulunan hamaklarda saatlerce uzanıp bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde kafanızı dinleyebilir ya da kitap okuyabilirsiniz.




Kendinizi rahat ve huzurlu bir ortamda hissetmenizi sağlamak için leziz ev yemeklerinin ve mezeleri denemelisiniz. Restoranımızda konuklarımızın arzularına göre hazırlanan öğle ve akşam yemekleri sunulmaktadır.




Masanıza gelen her türlü meyve veya sebze hormonsuz ve doğal olarak yetiştirilmektedir. Sabahları kahvaltıdaki ev yapımı reçeller, köy yumurtası, bal, tereyağı, süt ve bir çok şey ile kahvaltınız tam bir ziyafete dönüşmektedir.

ilgili kelimeler:antalya pansiyonları, kemer pansiyonları, kumluca pansiyonları, pansiyon ara, pansiyon fiyatları,tatil pansiyon, ucuz pansiyonlar, uygun pansiyon, çıralı pansiyonları

Post a Comment

Daha yeni Daha eski