Beliz Mübadele ile Midilli'den gelen ailesinden kalan evi restore ederek 1989 yılından beri Ayvalık ve Türkiye turizmine hizmet vermektedir. Chez Beliz Pansiyon Ayvalık merkezdeki ilk pansiyondur.

Pansiyon garaja 5 dk. Denize yürüyerek 5dk. Plaja dolmuşla 15dk. da uzaklıktadır.

Beliz Pansiyonun bir diğer özelliği ise odalara numara yerine aile büyüklerinin isimlerini vermiş olması.

Beliz in hazırladığı ev kahvaltısını ön veya arka bahçede yiyebilirsiniz

Bunun yanında Beliz akşam yemeğinde mangal veriyor.Ekstra olarak isteğe göre zeytin yağlı yemekleri sizin için hazırlıyor.

Gece bahçede sohbet müzik ve dans...

Ayrıca Şeytan Sofrasından gün batımını izlemek ve Kozak Ormanlarına özel tur.

İçeri girdiğiniz anda oldukça otantik bir havayı yaşıyorsunuz. Bunun dışında Hayat ismini verdiği kapıdan içeriye girdiğiniz anda apayrı bir dünyayla karşılaşıyorsunuz. Önce küçük teras daha sonrada üst bahçeyle karşılaşıyorsunuz tabi merdivenlerden çıkarken Ayvalığın eski fotoğraflarını gözden geçirmeyi sakın ihmal etmeyin.


Alt bahçede başlayan otantik hava üst bahçede sizi ayrı bir dünyaya götürüyor.Beliz in özel çayını veya bir kadeh şarabınızı yapay şelalesinin yanında yudumlamanın keyfini hiçbir yerde bulamazsınız. Bunun yanında küçük terasta yıldızları ve tüm Ayvalık ı izlemeniz mümkün. Beliz Hanım'ın sohbetini ve Pansiyon'un otantik havasını mutlaka yaşamalısınız.


Beliz in en sevdiği aile bireyinin adını verdiği odada kalmanız avantaj sağlayabilir.


Beliz Pansiyon'da Rum evlerinin enfes mimarisinde otantik havayı yaşayabilir. Ev rahatlığını hissedebilirsiniz.


Beliz Pansiyon Turizme 4 ay hizmet vermektedir. Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül. Konuklarının rahat ve huzurlu tatil yapabilmeleri için 7 yaşından küçük çocuk kabul edemiyor...

Post a Comment

Daha yeni Daha eski