BLUE PARADİSE PANSİYON
Antalyaya 80 km Kemere 35 km yeşil ile mavinin buluşma noktası olan bozulmamış doğası ve Türkiyenin en güzel kumsalına sahip, hiç sönmeyen khimairanın ateşi ve caretta ve carettaların ev sahipliğini yaptığı Çıralıda, Kumsala 100 m uzaklıkta, portakal ve limon ağaçlarıyla bezenmiş Pansiyonumuz
7 normal oda 2 adet bungalow ile hizmet vernektedir. Pansiyonumuz 1995 yılında açılmış olup 12 yıldır faaliyet gösteren.bir aile işletmesi olup size evinizi aratmayacak aile sıcaklığına sahiptir.
Pansiyonun sahibi Mehmet bey 20 yıllık turizm tecrübesini kullanarak size en iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.

Portakal ve limon ağaçları tamamen doğal reçel,peynir zeytin ve köy ekmeği ile muhteşem kahvaltınıza eşlik edecek.İsterseniz kahvaltı sonrası bahçemizdeki hamak ve şezloglarda uzanıp kuş sesleri huzur verici sesleri eşliğinde dinlenme imkanı.Akşam yemeğinde yöresel ev yemeklerinin tadına varacaksınız.

Pansiyonumuzun 9 odası vardir. 5 odasi 3 kisilik (1 çift + 1 tek kişiläk yatak)- 2 oda sı 4 kişilik (2 çift kişilik yatak) 2 odasi da 2 kişilik bungalowdan oluşmaktadır.

Odalarımızda Duş, tuvalet, klima ve 24 saat sıcak su bulunmaktadır .
Blue paradise pansiyon Antalya/Çıralı
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ....

2 Yorumlar

  1. bungalovda tatil,bungalow evler,bungalov ev fiyatları,ağaç evler,konaklama fiyatları,oda fiyatları,pansiyon,ağaç evler,tam pansiyon,yarım pansiyon,iki kişilik oda

    YanıtlaSil
  2. fiyatları ne kadar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski