erikli ucuz pansiyonlar
Erikli Yiğit Pansiyon
Saroz Erikli 'De Kendi Evinizin Sıcaklığında Bir Mekan Yiğit Pansiyon, Pansiyonumuz da Saros Körfezi'nin en güzel koylarından Erikli Koyunda denizin hemen yanında hizmet vermektedir. Erikli'nin altın kumlarında ve masmavi denizinde, hayallerinizdeki tatili İstanbul'a 2,5 saat uzaklıkta yaşamak için sizleri bekliyoruz.


saros erikli plajı


Amacımız sizlere bu tatil beldesini tanıtmak güzel ve unatamayacağınız bir tatil geçirmenizi sağlamaktır. Erikli geniş sahil şeridi tertemiz kumu berrak denizi doğa yapısı ve deniz altı zenginliği ile dünyada ender rastlanan kendi kendini temizleyen körfezi ile tam anlamıyla cennet köşesidir.erikli konaklama, erikli tatil, eriklide nerede kalınır, eriklide pansiyon, saros pansiyonları,erikli pansiyon fiyatları diğer tatil beldelerine göre daha ekonomik bir tatil geçirmenizi sağlıyor.İstanbula olan yakınlığı ile Güney sahillerini aratmayan bir tatil için Sizi Erikli Yiğit Pansiyona mutlaka bekliyoruz.
Erikli Plajı

Yiğit Pansiyon Video:Altta bulunan videoyu izleyerek Saros erikli yiğit pansiyonu inceleyebilir,buna göre kararınızı netleştirebilirsiniz.





Erikli pansiyon fiyatları hakkında bilgi almak ve rezervasyon için bize iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz .
REZERVASYON VE İLETİŞİM

Tel : 0284-737 38 11

Gsm : 0532 267 77 62

Email:info@yigitpansiyon.net

Web:www.yigitpansiyon.net/

10 Yorumlar

  1. saros pansiyonları,erikli pansiyonları,pansiyon fiyatları,saros sahili,erikli sahili,saros denizi,erikli deniz,eriklide tatil,sarosta tatil,sarosta kalacak yer,eriklide kalacak yer,sarosta nerde kalınır,eriklide nerde kalınır,apart fiyatları,çift kişilik oda,iki kişilik oda fiyatları,ucuz tatil,ucuz konaklama

    YanıtlaSil
  2. erikli çok güzel bir yer tatil için biçilmiş kumsalı ve denizi tertemiz eğlemnce yerleri mükemmel. konaklamak için yigit pansiyon uygun fiyatı güzel bahçesi ve yeni yapmış olduğu ağaç evler ile çok iddalı gitmrnizi tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. pansyonunuzda gecelik fiyaatlarınız nedir bilgi rica ediyorum bir hafta ailece kalmayı düşünüyoruz 4 kişiyiz

    YanıtlaSil
  4. tatil yapmak istiyorsanız,yukarıda yazılı irtibat numaralarından arayıp yer olup olmadığını sorabilirsiniz

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. telefon ve mail adresi eklenmiştir.bilgilerinize..gözden kaçan bu hususu tespit ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  7. Erikli ve tatil deyince biz orta sınıf vatandaşların ilk aklına gelen yerlerden biri yiğit pansiyon. yıldızlı lüksü yok ama insanların güler yüzü ve samimiyeti yeter.Tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  8. Denize yürüyüş mesafesi ne kadar denize yakın mı

    YanıtlaSil
  9. Denize yürüyüş mesafesi ne kadar denize yakın mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erikli Yiğit pansiyon denize sıfır sayılır.200 300 metre mesafede bulunmaktadır.Erikli pansiyonları

      Sil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski