Aylin Ahşap Evler Hotel & Restaurant
Datça Palamutbükü'nde doğa ile başbaşa Bungalov evlerde tatil yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen Aylin Ahşap Evler nerede,Nasıl gidilir,Palamutbükünde bungalov konaklama nerede yapılır? Palamutbükü Ahşap evlerde tatil nerede kalınır hakkında detaylar yazımızda..

aylin bungalov evler


Tatil yapmak, bütün bir yılın yorgunluğu atmak, iş yoğunluğundan kurtulmak, pozitif enerji toplamak için bir fırsattır. Özellikle kalabalık şehir ortamında uzaklaşmak isteyenler son dönemde farklı bir tatil konseptine yöneliyorlar. Yüzlerce insanın bir arada olduğu, her şeyin bir saate, zamana, kurallara bağlı bulunduğu otellerden bungalov ev tarzı işletmelere yöneliyorlar. Üstelik bu evler, tamamen ahşaptan yapılmış oldukları için doğal bir ortam sunuyor. Kişilere sadece aileleriyle, sevdikleriyle vakit geçirme imkanız sağlıyor. Datça Palamutbükü’nde yer alan Aylin Ahşap Evler konaklama merkezi tam da bu tarz bir arayışta olanlara uzun zamandır hizmet veriyor.

Denize sıfır ahşap evlerin etrafı birbirinden güzel çiçeklerle kaplı. Bir tarafta doğa, diğer tarafta deniz eşliğinde ailenizle, dostlarınızla kaliteden taviz vermeden, eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Bölgenin ziyaret edilecek yerlerini gezip dolaşabilir, bütün yorgunluğunuzu, stresinizi atabilirsiniz.


palamutbükü kamping camping

Nerede? Nasıl Gidilir?

Aylin Ahşap Evler, Datça’nın Palamutbükü koyunda yer alıyor. Yaklaşık 2 km boyunca uzanan sahilde yer alan tesise şahsi araçlarınızla rahatlıkla ulaşabileceğiniz gibi farklı ulaşım kanallarını tercih ederek de gidebilirsiniz.

İstanbul, Ankara, İzmir ve daha pek çok yerden her gün Datça’ya otobüs seferleri bulunuyor. Otobüsler ile Datça’ya geldikten sonra buradan Palamutbükü’ne gelen servisleri kullanabilirsiniz. Palamutbükü servisleri düzenli olarak sefer düzenliyorlar. Şahsi aracınızla Datça’ya geldikten sonra dilerseniz hiç merkeze uğramadan Knidos yolunu takip ederek Palamutbükü’ne ulaşabilirsiniz. Son dönemde yol çalışmaları yapılmış, karayolu ulaşımı çok daha konforlu, güvenli ve hızlı gerçekleştirilebilir olmuştur.

Dilerseniz havayolunu da kullanabilirsiniz. Aylin Ahşap Evler, Datça Havalimanı’na 183 km mesafede bulunuyor. Havalimanından kalkan otobüs seferleri ile ya da taksi ile işletmeye ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde Bodrum Havalimanı’ndan da gelebilirsiniz. Bodrum Havalimanı’nı kullandı iseniz feribot ile 2 saat 45 dakikada Datça’ya gelebilirsiniz. Buradaki feribot iskelesine işletmenin uzaklığı 25 km’dir. Buradan ister servislerle isterseniz taksi ile Aylin Ahşap Evler’e ulaşabilirsiniz.  

palamutbükü tatil

Kaç Odası Bulunuyor?

Aylin Ahşap Evler 18 odadan oluşuyor. İşletmenin 4 adet cumbalı ahşap odası, 14 adet de standart odası bulunuyor. Odaların tamamı ahşap malzemeden imal edilmiş. Bu sayede doğa ile iç içe, tamamen doğal bir ortam sunuyor. Özel izolasyon malzemeleri kullanılmış. Bu sayede yazın en sıcak günlerinde dahi hem ahşabın doğal yapısından hem de izolasyondan dolayı odaların için serin kalıyor.

İşletmede cumbalı evler standart olanlara nazaran daha geniş. Eğer odalarınızın biraz daha geniş olmasını isterseniz bunları da tercih edebilirsiniz. Fakat sayıları az olduğu için cumbalı boş oda denk getirmek için biraz acele etmeniz gerekebilir.

palamutbükü nerede kalınır

Tatil ve Konaklama Hizmetleri Neler?

Aylin Ahşap Evler’de her şey misafirlerin konforu için düşünülmüş. Bu yapılırken doğallıktan da ödün verilmemiş. Bütün evlerde banyo, WC, 24 saat sıcak su, minibar, klima bulunuyor. Kablosuz internetten odalarda, restoranda ve plajda kesintisiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Plajda işletmeye ait ücretsiz şezlonglardan ve şemsiyelerden istifade edebiliyorsunuz.

İşletmenin en güzel yanlarından birisi restoran bölümü. Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini sizlere sunuyorlar. Balık çeşitleri, mezeler, ev yemekleri, zeytinyağlılar ve çok daha fazlası sizi bekliyor. Organik ürünleri, kendi ürettikleri zeytinyağlarını kullanıyorlar. Karadutlu lor tatlısı gibi başka bir yerde bulamayacağınız eşsiz lezzetleri deneyiminize sunuyorlar.

Kahvaltı, açık büfe olarak tamamen gerçek bir köy kahvaltısı konseptinde sunuluyor. Yaklaşık 15 çeşit ürün bulunuyor. Akşam yemeğinde de sebze, balık, et, salata, meze çeşitlerinden zengin bir menü her gün misafirlerle buluşuyor.

aylin ahşap evler

Bungalov Ahşap Evler Konaklama Fiyatları 2020

Aylin Ahşap Evler konaklama fiyatları sezon boyunca dönemlere göre farklılık gösteriyor. Nisan-Ekim aylarında periyotlar halinde değişen fiyatlar özellikle bayram günlerinde ve temmuz ayında en yüksek seviyeye çıkıyor. Ahşap evlere ve cumbalı ahşap evlere göre konaklama ücreti değişiyor. Ayrıca evler, 2 kişilik, 3 kişilik ve 4 kişilik seçeneklerde sunuluyor. Kişi sayısına göre fiyat değişiyor. 2 kişilik ahşap evlerin fiyatı 335 TL ila 900 TL arasında değişirken 2 kişilik cumbalı ahşap evlerin fiyatları 380 ila 1000 TL arasında; 3 kişilik ahşap evlerin fiyatları 400 TL ile 1150 TL arasında değişirken 3 kişilik cumbalı ahşap evlerin fiyatları 450 TL ile 1300 TL arasında değişiyor. 4 kişilik evler sadece cumbalı ahşap evlerde var ve onların fiyatları 525 TL ile 1550 TL arasında.

Aylin Ahşap Evler’de fiyatlara kahvaltı ve akşam yemeği dahildir. İşletmenin plajından ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz ve şezlonglarını, şemsiyelerini kullanabiliyorsunuz.


Yorumlar ve Tavsiyeler

Aylin Ahşap Evler uzun zamandır sektörde hizmet veriyor. Her yıl yüzlerce kişiyi ağırlıyor. Bu yüzden daha önce hizmet almış kişilerin yorum ve görüşlerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Daha önce işletmede konaklayan misafirlerin büyük çoğunluğu hizmetlerden memnun kaldıklarını, düzenli olarak konaklamayı tercih ettiklerini belirtiyorlar. Konaklayanlar doğa ile iç içe olmasına, plajına, evlerin konseptine ve restoran hizmetine özellikle vurgu yapıyorlar.Datça Palamutbükü'nde Bungalov tarzı konaklama tavsiyesi isteyenlere önerilir. Dilerseniz yorumları inceleyebilir, tatiliniz için tercih edebilir, deneyimlerinizi bungalov tarzı tatil mekânı arayanlarla paylaşabilirsiniz.

Aylin Ahşap Evler İletişim Ve Rezervasyon


Tel: +90 252 725 5248

Gsm: +90 533 541 6674

Adres: Palamutbükü Datça -MUĞLA

E-Posta: ozan@aylinahsapevler.com

2 Yorumlar

  1. Güzel bir bahçesi var ancak ahşap evler eskimiş odalar bakımsız durumda,yemekler idare eder.beklentinizi çok yüksek tutmayın.

    YanıtlaSil
  2. Şu anda ülkemiz büyük bir yangın felaketiyle karşı karşıya. Marmaris, Manavgat başta olmak üzere birçok ilimizde yangın var biliyorsunuz daha önceden satın almış olduğumuz tatili TAMAMEN BİZDEN BAĞIMSIZ OLARAK GERÇEKLEŞEN DOĞAL AFET sebebiyle iptal etmek istedik. 7 gecelik paranın yarısını(8.000 liranın 4.000 lirasını) daha önceden alıp, iptal etme durumunda kalırsak cüzi bir miktarının kesilip para iadesi yapılıcağını mesajlarıyla belirten bu işletme, bu dönemde gelemeyeceğimizi para iademizin yapılmasını talep etmemize rağmen verdiğimiz paranın KULLANILDIĞINI gösteren bir fatura göndermek gibi bir davranışta bulundular. “Burada insanlar tatilini yapıyor” diyerek gayet rahat bir şekilde konuşan bu işletmeyi hiçkimsenin tercih etmemesini tavsiye ediyorum. Böyle bir dönemde insanları daha da zor durumda bırakmak için yapılan bu davranışı kınıyorum. Daha fazla kişinin mağdur olmaması için de yaşadığım olayı OLDUĞU GİBİ buraya aktarıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski