adrasan konaklama
Adrasan Koreli Otel,Adrasan da konaklama amaçlı ucuz ve uygun Otel arayanların sıklıkla tercih ettiği Koreli Otel siz tatilcileri bekliyor.Adrasan Nerede Kalınır sorusu için Koreli Oteli uygun olabilir.

Koreli Otel

Koreli Otel, sahilde, denize sıfır otel isteyenler için en güzel seçeneklerden birisi. 1988 yılından bu yana hizmet veren otel, 16 odalı bir aile işletmesidir. Otelden çıktığınızda birkaç adımda kumsala inip kendinizi denize bırakabiliyorsunuz. Kumsalda otele ait şezlonglarda rahatça güneşin tadını çıkartın.


adrasan deniz

Otelin Fiona adlı bir teknesi var. İsterseniz bununla tekne turu yapabiliyor, Akdeniz’in eşsiz güzellikteki koylarını gezmeye çıkabiliyorsunuz. İster sadece size özel tur düzenlenmesini isteyebiliyor, isterseniz toplu tura katılarak denize açılabiliyorsunuz. Turlar saat 10:00-18:00 arasında düzenleniyor ve öğle yemeği, akşam 5 çayı ve meyve ikramları ücrete dahil sunuluyor. Ekstra ücret ödeyerek yerli ve yabancı pek çok içecekten tur boyunca yararlanabiliyorsunuz

Koreli Otel’de misafirleri eşsiz bir mutfak bekliyor. Sahili ve Musa Dağı’nı seyreden açık kapalı restoranda Akdeniz’e özgü çeşit çeşit balıklarınızı, ızgaralarınızı, mezelerinizi yiyebiliyor, alkollü, alkolsüz içecekler eşliğinde dinlenebiliyorsunuz.

Koreli Otel’e ulaşabileceğiniz iletişim bilgileri:

Web:koreliotel.com

Tel: 0 242 883 10 19 / 0 242 883 13 39

Gsm: 0 532 726 41 12 Faks: 0 212 883 10 20


Post a Comment

Daha yeni Daha eski