Avşa adasında 2008 yılında faaliyete giren motelimiz, sizlerin rahat ve huzurlu bir tatili keyifli anılara dönüştürecek güzellikte ve dizaynda yapılmış olup sizlere hizmet vermektedir.Açıldığımız günden bu yana kalitemizi artırarak yolumuza devam etmekteyiz.


Anı Butik Motel Avşa adasının merkezinde olup denize 5 metre çarşıya 3 ve iskeleye 2 dakika yürüyüş mesafesindedir.Odalarımız suit oda tarzında dizayn edilmiş olup 2 ve 3 yataklıdır. Odalarımızda Klima,TV,Buzdolabı ,açık Ankestre mutfak ,mutfak ekipmanları,Banyo,tuvalet ve lavabo ve 24 saat sıcak su mevcuttur.
Karşılıklı güven ve huzuru Anı Butik Motelde bulacaksınız.Motelimizin temizlik ,dizayn ve kaliteli olduğu konusunda iddialıyız. Mutlu ve güvenli bir tatil için hizmetinizdeyiz. Aileniz ile huzur dolu bir tatil için Motelimiz hizmetinizdedir…


İletişim Bilgileri
Telefon:
0266 896 28 16-0532 559 86 19

Msn-E-Posta:htarslan19@hotmail.com
Adres:Avşa adası

1 Yorumlar

  1. Avşa adası için bütün sayfalarda sürekli olarak konaklama yerleri fiyatları görmekteyim.Başka merak edilen şeylere değinilmediğini düşünüyorum.Mesela benim ada için en çok merak ettiğim şey mutfağı.Yöresel bir yemeği var mıdır veya rostoranları ne kadar temiz? Avşa adası restoranları hakkında bilgisi olan var mı ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski