Ilıcanın ilk küçük otellerinden biri olan Maviev Otel, Ilıca merkezine çok yakın, bir dönüm bahçe içine kurulmuş, ağaçlık, çimlik ve asmalı bir bahçesi olan küçük bir aile otelidir.








Ilıca'nın yıldızburnu mevkiinde olan Maviev otel merkeze çok yakın olmasıyla birlikte ses ve gürültüden uzak bir konumda olması misafirlerimize sessiz ve huzurlu bir tatille birlikte Ilıcadaki birçok alternatiften ( cafe, restaurant, bar, ılıca plajı v.b ) faydalanma imkanı sunar.






Sabahları taze ve çeşitli kahvaltılıklardan özenle hazırladığımız açık büfe kahvaltımız ile güne başlarken asma altında kahvaltı yapmaya doyamazsınız. Akşamları ise Maviev'den dışarı çıktığınızda kendinizi Yıldızburnu'nun birbirinden güzel denize nazır cafe ve barlarında bulabilirsiniz.










Denize 50 metre mesafede olan Maviev otel bol güneşli, incecik kumlu meşhur Ilıca Plajı'na, ve Ilıca Yelken kulübüne sedece yürüyüş mesafesindedir.






Alaçatıya 3 km uzaklıkta olan otelimiz sörf yapmak isteyenlerinde rahatlıkla konaklayabileceği konumdadır.






Şehirdışından veya yurtdışından gelen misafirlerimiz için ücretli havaalanı transferimiz bulunmaktadır.






Sizleri Ev'imizde görmekten mutluluk duyarız..






Maviev'den Sevgilerle...


Odalarımıza girildiğinde bayan eli değdiği hemen fark edilen ferah ve şirin odalarımız, pembe yatak örtüleri, nostaljik başlıkları ve lila-pembe dekorasyonuyla dikkat çeker..








16 Adet standart odalı Otelimizde 6 Adet Frenchbed ( Büyük yataklı ) 12 Adet Twinbed ( İki ayrı yataklı ) odamız mevcuttur. 14 odamız balkonlu, 2 odamız balkonsuzdur. Odalarımızın tümünde banyo, televizyon ve split klima mevcuttur.


01 Mayıs - 31 Mayıs / 01 Ekim - 31 Ekim

Double ( iki kişi ) 80 YTL
Single ( tek kişi ) 50 YTL
Triple ( üç kişi ) 100 YTL

01 Haziran - 30 Haziran / 01 Eylü l- 30 Eylül

Double ( iki kişi ) 120 YTL
Single ( tek kişi ) 80 YTL
Triple ( üç kişi ) 150 YTL

01 Temmuz - 30 Ağustos

Double ( iki kişi ) 150 YTL
Triple ( üç kişi ) 180 YTL

MAVİEV OTEL


5101 SOKAK NO: 7


Ilıca / ÇEŞME / İZMİR


E mail : rezervasyon@mavievotel.com


Tel : +90 232 7232900


Fax : +90 232 7232535



Post a Comment

Daha yeni Daha eski