İstanbul’un kalabalığından ve gürültüsünden bıkıp kafa dinlemek ve huzur bulmak isteyenlerin sığındığı bir saklı cennet olan Ağva’nın merkezinde 3 farklı odaya sahip olan tesiste kullanabileceğiniz mutfak, manzaraların seyrine doyacağınız balkon, dinlenmekten keyif alacağınız veranda, ihtiyaç duyduğunuzda bağlanabileceğiniz kablosuz internet olanakları mevcuttur. 
Ağva Özgenur Pansiyon

Mükemmel bir konaklama atmosferi sunacak nitelikte olan her odanın kendisine a,it olan müstakil girişi bulunuyor. Uygun konaklama yerlerin arasında olan ve kaliteden taviz vermeyen tesiste ailenizle hoşça vakit geçirebileceğiniz dinlendirici bir tatil keyfi yaşarsınız. Sessiz sakin bir ortamda şehir hayatının yıpratıcı etkilerinden uzakta özgürce yaşamak isteyenler için mükemmel bir yer… 
Oda Resimleri

Etrafını çevreleyen mis kokulu çam ormanlarıyla kaplı, bir tarafında Yeşilçay bir tarafında da Göksü nehrinin gürül gürül aktığı muhteşem bir Karadeniz kasabası olan Ağva’da unutamayacağınız bir zevk ve huzur sizleri tüm bu güzellikleri yaşamaya davet ediyor. İstanbul’un en temiz plajlarından olan Ağva plajları ve mükemmel kumsalı güneşe ve denize doyacağınız unutulmaz anlarla dolu bir cennet olacaktır sizler için.En güzel tatil keyfini yaşamak için Ağva Öznür Apart Pansiyon’a gelmeniz yeterli.

Özgenur Tatil Evi Ağva merkezinde 3 farklı odadan oluşan, içerisinde mutfak, banyo, televizyon, klima, balkon, veranda ve kablosuz internet bağlantısı bulunan birbirinden bağımsız, her odanın kendine ait müstakil girişi olan odalardan oluşmaktadır.

Adres : Ağva Mah. Eski ptt Sok. No: 50 Ağva
Telefon Numarası: 0535 876 14 01
İl: İstanbul
İlçe: Şile
Web : www.ozgenurpansiyon.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski