Bir yanında antik Olympos kenti diğer yanında Yanartaş ile değişik medeniyetleri ve güzellikleri barındıran yaklaşık 5 km kumsalı ile eşsiz bir doğa harikası olan Çıralı şirin bir köydür. Burada sahile yumurtalarını bırakan caretta caretta kaplumbağaları, köydeki kooperatif tarafından (Ulupınar Köyü Çevre koruma Geliştirme İşletme Kooperatifi), her akşam çıralı sahilini boydan boya denetlenerek koruma altına alınmışlardır.

Bölgede az sayıda otel ve çoğunlukla otel konforunu aratmayacak pansiyonlar bulunmaktadır.Yiyecek olarak Akdenizin güzel deniz ürünlerinin yanında tamamıyla doğal olarak hazırlanan ev yemekleri gözlemeden etli ekmeğe kadar bir çok yemek çeşidini tadabilirsiniz.

Çıralı yı gelip gördüğünüzde büyüleyici bir atmosferde samimi konukseverliği tadacaksınız. Akdeniz yaşam tarzını hissedebileceğiniz, sakin huzurlu ve özel bir tatil yaşayacaksınız.




Pansiyonumuz denize sıfır olup,Çıralı-Yanartaş olarak bilinen ve Akdenizin en gizemli sahillerinin olduğu bölgededir. Pansiyonumuzun her odasında duş, tuvalet, sıcak su ve klima vardır. Odalarımız 2 ve 3 kişiliktir. Ayrıca çadır kiralama ve kamping hizmeti de verilir. Bir adet ortak kullanım için mutfak mevcuttur.

Huzurlu, gürültüden uzak, ekonomik ve gerçekten dinlenebileceğiniz bir tatil için bizi arayın.

Pansiyonumuzun önünden Kumluca' ya ve Kumluca Antalya ana yoluna kadar dolmuş kalkmaktadır

Telefonlarımız: 0242 8257091 ve 825 7092
GSM: 0532 597 56 58 ve 0537657 1367




Post a Comment

Daha yeni Daha eski