Bir pansiyon düşünün ki evinizi aratmayacak,sizi daima güleryüzle karşılayacak,size en güzel ve en özel tatili hissettirecek.Palmiye Pansiyon Mersin'in Susanoğlu beldesinde sizlerin hizmetindedir.Bir aile işletmesi olan Palmiye Pansiyon temiz ve sıcak atmosferi ile bu beldedeki seçkin işletmelerden birisidir.Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluluk duymakta olan pansiyon sahipleri yaz akşamlarının vazgeçilmez mekanında sizleri beklemektedir.

Palmiye Pansiyon sizlere 10 odası ile hizmet vermektedir.Odalarda klima,buzdolabı,tv,banyo,wc,24 saat sıcak su,her kata ait mutfak bulunmaktadır.Denize sıfır konumda olan işletmede tatilinizi doyasıya ve rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz.Aynı zamanda işletmeye ait birde otopark bulunmaktadır.


TEL : 0324 722 2374
GSM : 0 505 240 8167
ADRES : Susanoğlu Tatil Sitesi Plaj karşısı Şok market üstü Atakent Silifke / MERSİN
E-MAİL : palmiyepansiyon@mynet.com
WEB : palmiyepansiyon.com


6 Yorumlar

  1. Silfke Atakent merisnin en temiz denizinin bulunduğu yer diğer adıda Susanoğlu.Her yıl ailece tatile oraya gideceğiz.yazı sabırsızlıkla bekliyorum.Daha önce gitmeyenlere mutlaka öneririm.

    YanıtlaSil
  2. palmiye pansiyonun daha fazla resmini koyarmısınız,etrafında neler var görmek istiyoruz,lütfen...

    YanıtlaSil
  3. Flamingo 10 yakınlık mesafesini öğrenmek istiyorum bilgi verirmisiniz ?..

    YanıtlaSil
  4. palmiye pansiyonda kaldım beş para etmez kimseye tavsiye etmem

    YanıtlaSil
  5. atakent palmiye pansiyon da kaldım tam bir aile pansiyonu işletmecici ayten hanım ve necdet amca selamlar

    YanıtlaSil
  6. 29 Haziran'da Almanyadan kendim Türkiye'ye gitmistim. Mezuniyet Törenini lise bitmisti. Dayim. teyze oglu. dayi oglu. en güzel yildi. Fakat bu iki yil sanki bir yilmis gibi gecti. Kiyamet Alametleri devam ediyor. Allahim sen Islama yardim et.
    Orada bir kiz vardi adina james scorden 009 koymustuk.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski