Kumbağ Mahsen pansiyon
Tatilinizin keyfini doyasıya çıkaracak nezih bir ortamı siz değerli müşterilerimize sunmak üzere hizmet vermekteyiz.Amacımız, keyifli ve huzurlu tatil imkanlarını sizlere sağlamak sizleri memnun etmektir. 

Odalarımız; televizyon, duş ,tuvalet ve deniz manzarasıyla 3 yıldızlı hotel konforuna sahiptir.Ayrıca her katın kendine ait mutfağı ve buzdolabı mevcuttur.Kesintisiz 24 saat sıcak su imkanı ile 2,3 ve 5 yataklı odalarımız sizleri bekliyor. 

En üst katta deniz manzaralı cafetarya ve müşterilerimizin kullanımına açık barbekü ( kendin pişir kedin ye) ile kumbağ merkezde ana cadde üstünde günün 24 saati hizmet vermekteyiz.

İLETİŞİM

Adres : Belediye Caddesi no:196 Kumbağ / Tekirdağ
Telefon : 0 (282) 283 50 66 Fax : 0 (282) 283 50 66
GSM : 0 (0532) 367 62 31 - 0 (0545) 864 20 11

Ayrıntılı bilgi ve online rezervasyon için Web sitesini ziyaret ediniz..

Web: http://www.mahsenpansiyon.com/

Kumbağ da Bulunan diğer Pansiyonları da İncele >>>>

4 Yorumlar

  1. Ben ve ailem 5 odalı bir pansiyon vs.yer arıyoruz.Ancak günlük parasının ne kadar olduğunu yazmamışsınız.Size gelmeyi düşünüyoruz.Fiyatının ne olduğunu yazarsanı seviniriz.

    YanıtlaSil
  2. haftalik ne kadar usta sölerseniz sewinirim

    YanıtlaSil
  3. KUMBAĞDA TATİL DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BU YAZ AİLEMLE BERABER 10 GÜN ÖZKAN PANSİYONDA KALDIM BURADAKİ ORTAM İNANIN ÇOK GÜZEL SANKİ KENDİ YERİNİZ GİBİ PANSİYON TEMİZLİĞİ MÜKEMMEL PANSİYON SAHİPLERİ MÜKEMMEL İNSANLAR ÇOK GÜZEL BİR TATİL İÇİN BURAYI SECEBİLİRSİNİZ BEN HERKESE TAVSİYE EDEBİLİRİM BENİM BUNDAN SONRA KUMBAĞDAKİ YERİM BELLİ

    YanıtlaSil
  4. KUMBAĞDA TATİL DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR BU YAZ AİLEMLE BERABER 10 GÜN ÖZKAN PANSİYONDA KALDIM BURADAKİ ORTAM İNANIN ÇOK GÜZEL SANKİ KENDİ YERİNİZ GİBİ PANSİYON TEMİZLİĞİ MÜKEMMEL PANSİYON SAHİPLERİ MÜKEMMEL İNSANLAR ÇOK GÜZEL BİR TATİL İÇİN BURAYI SECEBİLİRSİNİZ BEN HERKESE TAVSİYE EDEBİLİRİM BENİM BUNDAN SONRA KUMBAĞDAKİ YERİM BELLİ

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski