Deniz, güneş, doğa ve tarih içinde bir tatile ne dersiniz?
Kaş'ın merkezinde bulunan Meltem Pansion size beklediğiniz tatili sunuyor. Küçük ama bir o kadar da sempatik, temiz ve rahatlığınız için her şeyin düşünüldüğü bir mekân. Meltem Pansiyon'da tatilin keyfini çıkartırken, kendinizi çok samimi ve dost bir atmosferde, evinizde gibi hissedeceksiniz.
Akdeniz'in bozulmamış beldelerinden biri olan Kaş, Antalya'dan Fethiye'ye uzanan sahil şeridinde yer alan şirin bir liman kasabasıdır. Batıyı Toros Dağlarının dik yamaçlarının denizle buluştuğu noktada; yarımadalar, adacıklar ve komşusu Meis Adası ile kuşatılmıştır.Pansiyonumuz Kaş'ın en güzel, en sakin ve plajlara yakın bölümünde yer alıp bütün doğa ve deniz ile içiçedir. Bütün odalarımızda balkon bulunup Kaş'ın dört bir tarafındaki güzellikleri gözlerinizin önüne sermektedir.

Odalarımızın her birinde duş, tuvalet ve klima mevcuttur.Liman'ın hemen üzerinde, şehir merkezine 3-5 dakikalık yürüme mesafesindedir.Ayrıca Küçük çakıl plajına da yürüyerek 7-8 dakikada ulaşmak mümkündür.Pansiyonumuzun terasında günün ve geçenin her saatinde elinizdeki içecekle manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz.Bahçemizde üzüm, yasemin ve her türden çiçeklerin bulunduğu ve şark kösesinde serin bir atmosfer altında nargile içmenin doyumuna ulaşabilirsiniz.Şark köşesinin hemen yanında ise rahat minderlere uzanıp güneşin veya yıldızların tadını çıkartarak içkinizi yudumlayabilirsiniz.

İLETİŞİM

Adres: Atatürk Bulvarı Meltem sok.07580 kaş/Antalya/Türkiye
Tel:0242 836 1855 - 0535 388 3107
WEB:meltempansion.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski