Dalyan Apart Otel Mavi Köşk, Muğla bölgesinin Dalyan köyünde bulunmakta ve ülkemizin bir çok yeri gibi doğal zenginlik içinde bir bölgedir. Bölge huzur arayan ve iyi zaman geçirmek isteyen kişiler için idealdir. Yüzme havuzu, restoran ve tesisleri bulunan apartımızda sizi en iyi şekilde ağırlamayı istemekteyiz.


Maviköşk Apart 1,500m2 yeşillik alan içindedir. Mini Bar, duş & tuvaleti, sıcak ve soğuk su mevcuttur. Apartımızın çok hoş bir havuzu bulunmaktadır.
Toplam dokuz apartımız vardır (her biri 60m2). Apartlar dört ve ikişer kişliliktir. 2 yatak odası, duş & tuvalet ve mutfak (mutfakta mutfak gereçlerinin hepsi mevcuttur) , yemek masası ve oturma grubu bulunmaktadır. Her dört günde bir temizlik yapılır.


Çatı katı odalarımız ahşap mimari ile düzenlenmiş olup farklı atmosferi ile tatilinize bambaşka bir hava katacaktır.Konaklamanız süresince Apartımızda rahat etmenizi sağlayacak olan tüm konforu hizmetinize sunmaktan mutluluk duymaktayız.


En yakın market yürüyerek 5 dakika ve Dalyan merkeze de 10 dakika uzaklıktadır. Merkezde araba, bisiklet, jeep ve motor kiralayabileceğiniz acenteler mevcuttur.
Bu işletmeler aynı zamanda yakın çevreye turlar da düzenlemektedir. Ayrıca Safari Trip, Kano ve rafting de yapılabilir.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski