Rum mahallesinde yer alan pansiyonumuz iskeleden yürüyerek 4-5 dkk uzaklıkta olup kale arkasındadır. Pansiyonumuz zemin kat artı iki kat şeklindedir.3adet 3kişilik(single) 4 adet çift kişilik (double),1 adet iki kişilik (single),1 adet bahçe odası diye adlandırdığımız binadan ayrı müstakil çift kişilik (double) odamız mevcut olup21 kişilik kapasiteye sahiptir.Bütün odalarımızda banyo,wc,24 sıcak su,klima,tv,mini bar,kablosuz internet bulunmaktadır.


Adahan pansiyon olarak önem verdiğimiz en büyük hizmetin temizlik olduğuna inanıyoruz.Bütün amacımız siz misafirlerimize güler yüzle huzuru,sakinliği ve temizliği bir arada yaşatabilmektir.Yani kısacası gerçek tatil anlayışını sunabilmektir.
Asma ve sarmaşıklarla kaplı çardağın altında veya ahşap çitlerle çevrili kahvaltı bahçemizde bozcaadaya özgü damak tadıyla sundugumuz açık büfe


kahvaltı güne güzel başlamanızı sağlıyacaktır.Sıcak yaz günlerinde bu çardakta gün boyu SEVGİ hanımın çay ını kahvesini (ücretsiz) yudumlayarak müzik dinlemenin,kitap okumanın veya dilerseniz açık mutfağımızda kendin pişir kendin ye usulüyle akşam yemeginin keyfine varabilirsiniz.
Not: Konaklanacak gece ve kişi sayısına göre fiyatlarda farklılık olabilir. Daha detaylı bilgi ve yerinizi ayırtmak için lütfen bizi arayınız.
Telefonlarımız;

0 (286) 697 00 04

0 (544) 428 23 24

0 (537) 529 56 59

Post a Comment

Daha yeni Daha eski