Onuncu Köy Pansiyon, Ekinciğin muhteşem orman ve deniz manzarasına sahip, temizliği ve kanaviçeli çarşaflarıyla dikkati çeken 11 odası ve süitiyle sizlere tatilde aradığınız huzuru ve iç rahatlığını sağlamayı amaç edinmiş sıcak bir pansiyondur.


Kocaman bir dut ağacının altında yöresel ürünlerle hazırlanmış zengin kahvaltısı size güne keyifli başlama fırsatı verecektir. Denizden arta kalan zamanlarda hamakta sallanma, çardakta nargile içme imkanı sunan onuncu köy pansiyonda, isterseniz dalından koparabileceğiniz domates ve biberleri de yiyebilir, akşam yemeğinde barbeküde hazırlanmış taze balığın yanında leziz mezelerle birlikte koyu bir sohbete dalabilirsiniz.


Begonviller, fesleğenler, sardunyaların mis kokusuyla örtülü onuncu köy pansiyonun odaları klima tuvalet banyo, 24 saat sıcak su gibi standartlarıyla ve her daim temiz oluşu ile size kaliteli bir hizmet sunmaktadır.


Onuncu Köy Pansiyon'da yemekler kocaman bir dut ağacının gölgesinde yenmektedir. Yemekler rahatlıkla görülebilen son derece temiz ve düzenli mutfağında hazırlanmaktadır. Yöresel tatlardan oluşan zengin kahvaltısı ve barbeküsünde yapılan ızgaralarının yanında sunduğu leziz mezelerinden oluşan akşam yemeği yarım pansiyon konaklamaya dahildir.


Onuncu köyün bahçesinde hamakta sallanıp, çardakta dinlenebileceğiniz gibi okey, tavla, satranç, tabu oynayarak eğlenebilir ayrıca dalından domates biber koparmanın, nargile içmenin tadına varabilirsiniz.


Onuncu Köy Pansiyon'un süit olarak düzenlenmiş tamamı ahşap katda aile yada grup olarak da kalabilirsiniz.
İLETİŞİM VE REZERVASYON
Ekincik - Köyceğiz - Muğla

1 Yorumlar

  1. çokk güzel bir yer. web adresleri
    http://www.ekinciktatil.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski