Doğanın, güneşin ve denizin bütünleştiği DİNÇ PANSİYON, gürültü ve kalabalıktan uzak, rahat tatil yapabileceginiz, adım attığınızda denizi ayaklarınızın altında hissettiğiniz ve yeşille mavinin buluştuğu bir mekan. DİNÇ PANSİYON’ un bahçesindeki; dev muz ağaçları, egzotik çiçekler ve kauçuk ağacının denizle bütünleşen görüntüsünü unutamayacaksınız.

· Odalarımızda iki veya 3 yatak bulunmaktadır.Banyo ve tuvalet içindedir.
· Fiyatlarımız; Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kişi başı sadece yatak olarak 25 TL dir. Bir odayı tek kişi kullanmak istediğinde ücreti 37 TL dir.
· On yaşından küçük çocuklardan ücret talep edilmemektedir.
· Kredi kartı geçerli değildir. Ücretin yarısı peşin olarak, kalanı ise tatil bitiminde alınmaktadır.
· Pansiyonumuzdan ayrılacak müşterilerimizin 12:00 den önce odalarını boşaltmaları gerekmektedir.
· Pansiyonumuz ile deniz arasındaki mesafe 5 metredir.
· İsteyen misafirlerimiz kahvaltısını pansiyonun bahçesinde kendisi hazırlayıp edebilir. İsteyen misafirlerimiz de 10 TL mukabilinde pansiyonumuzun kahvaltı hizmetinden faydalanabilir.
· Pansiyonumuzun ortak mutfağında buzdolabı ve ocak bulunmaktadır.
· Misafirlerimiz akşamları mangal yakabilirler.
· Bozburun münibüsleriyle, kiralık ATV ile veya arabalarla Selimiye, Şelale, Turgut, Kızkumu (Orhaniye), Hisarönü ve Marmaris turları yapabilirsiniz.
· ADSL internet bağlantımız vardır. Kendi bilgisayarınızdan wireless bağlantı ile ücretsiz olarak internete girebilirsiniz.
· En az 10 kişi olan gruplara indirim yapılır.
· Kekik balı, çam balı, badem, adaçayı, kekik ve taze mevsim sebzelerini bulabilirsiniz.
ULAŞIM
Her şehirden Marmaris’ e hareket eden otobüsler’ le Marmaris garajından belirli zaman aralıklarıyla Bozburun’ a hareket eden Bozburun münübüsleriyle ulaşmanız mümkündür. Şöföre söylediğinizde pansiyonun önünde inebilirsiniz. Kendi arabanızla gelmeyi tercih ederseniz, Marmaris’ ten 50 km uzaklıkta bulunan Bozburun’ a doğru ilerleyeceginiz yolda, doğa ve denizle bütünleşeceksiniz. Hava yolunu tercih edenlere ister Dalaman-Marmaris otobüsleri ile, ister özel kiralık arabalarımız ile kolaylık sağlamaktayız.
BİLGİ VE REZERVASYON
Telefon: 0252 456 21 72 GSM: 0536 699 12 10 GSM: 0537 475 95 46

Post a Comment

Daha yeni Daha eski