Olimpos Zeus Pansiyon
Bir tatil daha nasıl anlatılır ki!Gidenler görenler, kalanlar anlatıyor,siz hayretler içinde okuyorsunuz.Temiz,ucuz tam kafanıza göre bir yer Zeus pansiyon. Fiyatları da çok uygun.Siz de tatilinizi olympos'ta geçirmeye karar verirseniz gidin görün derim.Ben okuduğumda yok abi böyle bir yer dedim kendi kendime,bende kısmet olursa gidip görmek istiyorum.Ne diyelim ya nasip...




Antalya olimpos'ta ilk kurulan 3-4 pansiyondan biri olan aile işletmesidir zeus pansiyon. Klimalı, klimasız, hamaklı odaları mevcuttur. Bu sezon, konaklama, kahvaltı ve akşam yemeği klimalı oda için 40 ytl idi. Akşam yemekleri güzeldir zeus'un. Samimidir ortamı, öyle kahvaltıyı kaçırdım derdi olmaz, mutfağa dalıp kendinize ortamda ne kaldıysa ekmek arası hazırlasanız kimse bir şey demez. Barı da benzer prensipte çalışır, kendinize bira açar defterde oda numarası yanına işaretlersiniz. Bar kısmında bulunan bilgisayarda personel harici kullanmak yasak yazsa da kendi playlistinizi oluşturur keyfinize bakarsınız, denize yakındır.



Eski bir itu mezunu olan ferah ve kardeşi ferruh özkan sizle candan ilgilenir. Abi biz yanartaş yapıcaz, tekne turuna çıkıcaz deyin anında ayarlama yapılsın. Vadideki herkesi bilirler, hoş sohbet adamlardır, ferah abiyi kızdırmayın belli bir saatten sonra yok artık sana bira git yat diye çıkışabilir.


Bira 4 ytl'dir. her zaman soğuktur. çardakları ve barı yola sıfırdır, gelen gidene bakarsınız, olimposta kim var kim yok haberdar olursunuz. Odalar limon, nar, mandalina ağaçları arasındadır. birayı saglam icerim derseniz ki o biralar hesap kesiminde ferah abi tarafından yuvarlak olarak hesaplanir pazarlık bile yaparsiniz, 35' e konaklarsiniz. Ev gibidir ,olimpos hakkında konuşmak isterseniz ferah'ı bi ara yakalayın anlatsın.Bir akşam yemeğinde denk gelirseniz ferruh'un kızarttığı balıkların tadına bakın ayrıca. Ticari anlayışı müşteriden yanadır.Sevgiliniz ile veya arkadaş grubunuz ile rahatlıkla gidebilir, güzel insanlar ile tanışabilirsiniz.

Telefon Numaralarımız: Reception +90 242 892 11 54

Mail Adreslerimiz: ferahzeus@yahoo.com

Gsm +90 532 688 64 08 Ferah ÖZKAN
Web:http://www.zeuspansiyon.com/

OLİMPOS PANSİYONLARI

Post a Comment

Daha yeni Daha eski