Apartımız 4 adet dublex bağımsız villadan oluşur. Sadece havuz ve otopark ortak kullanım alanıdır.
Üst katlarda; 2 yatak odası (1 çift+2 tek kişilik) ve wc-duş bulunur. Her apart 4 kişilik olup, her odası klimalı ve kendi balkonu vardır. Odalarda gardrop, komidin ve gece lambası mevcuttur. Pencereler sineklik teli ile korunaklıdır.

Alt katlarda(giriş kat); salon ve açık mutfak + wc bulunur. Salonda TV, oturma grupları, vantilatör, oda sehpası mevcut. Salon balkonunda ise yuvarlak masa ve 4 adet plastik sandalye vardır.

Mutfak'ta kettle, fırın, tüp, yeteri kadar mutfak gereçleri bulunur. Dış kapı girişinde ayakkabı rafı vardır.

Apartımız denize 800 m mesafededir. Apartımızın tam karşısında bulunan otopark'tan belirli aralıklarla "çekçek" tabir ettiğimiz ücretsiz servisler hareket eder. SARÇED (Sarıgerme çevre eğitim derneği) tesislerine kadar bu servislerle gidilebilir. Orada SARÇED'e ait piknik alanı, çocuk parkı, hayvanat bahçesi, cafeteryası, giyinme kabinleri, tuvaletler ve duşlar ile şezlonglar ve şemsiyeler mevcuttur. Tatilcilerimizin Sarıgerme'nin denizinden ve kumundan rahatlıkla faydalanabilmesi bu tesisimiz kurulmuştur. Sarıgerme Dalaman havalimanı sahiline kadar uzanan çok uzun bir kumsala sahiptir. Ancak bu kumsalın bir kısmı sahilde kurulmuş olan 5 yıldızlı otellerimizin kullanımına aittir. Yine de halkımızın kullanabileceği çook geniş bir kumsal alanına sahibiz ki her gelen tatilci misafirlerimiz burasının müdavimi olmuşlardır.

Söylemek ya da okumak bir şey ifade etmez.. Önce yaşamak lazım..





YASEMIN VILLAS 48600Sarigerme-Ortaca
MUGLA / TURKEY

Tel: :+90 252 286 85 04
Mobile:+90 536 814 90 87
Web: www.yaseminvillas.com




1 Yorumlar

  1. Fiyatının ne kadar gecelik toplamda 3 gece için düşünüyoruz genel olarak recep bey ilgileniyordu aynı kişiye mi ait yine

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski