Temel düşüncemiz: Tatile çıkan misafirlerimizi rahatsız edici, can sıkıcı her türlü dış etkenlerden uzak, sakin, stresini boşaltmış ve dinlenmiş olarak evine dönmesine katkıda bulunmak.
Genel: Sağlık Apart otel Pansiyon Balıkesir ili Erdek ilçesi Ocaklar tatil beldesindedir. 2007 yılında inşaatı tamamlanmış (Deprem Yapı Güvenlikli) ve faal olarak 2008 yılında hizmete girmiştir. Toplam 8 apart otel daireden oluşmaktadır. Bu apartlar otel iki kişilikten başlayarak 8 kişilik aileye kadar hitap eder. Ocaklar tatil beldesinin yarım ay şeklindeki temiz ve geniş plajına, Berrak denizine sadece 200 m uzaklıktadır.

Bina Özellikleri: Her apart otel da kesintisiz sıcak-soğuk su, Televizyon(dijital uydu),buzdolabı, mutfak dolapları ve kardolap(Mdf).Büyük tüp 2 li ocak, yeterli tabak, tencere vs. Bir mutfak da ne lazımsa komple. Geniş balkonlar(4X3) deniz ve orman manzaralı,
Yataklar(ortopedik).Yastıklar(boncuk silikon).Pike-çarşaf (terletmez).Camlar yalıtımlı (çift cam).Geniş bahçe (mangal yakmaya uygun),Geniş otopark(ücretsiz),
Ulaşım: Hızlı feribotla İstanbul’dan Bandırma’ya ya da başka illerden Bandırma’ya geldiğinizi telefonla haber verirseniz sizi feribot iskelesinden ya da Bandırma otogarından ücretsiz servisimizle alıyoruz.(Bandırma –Sağlık Pansiyon arası 24 km.)
Kendi aracıyla gelenler: Bandırma’dan Erdek istikameti takip edilir. Erdek girişinden Kamplar-Köyler istikametine girilir. Ocaklar istikameti takip edilir. Yaklaşık 4 km sonra Ocaklar girişinde sağda bulunan Sağlık Pansiyon tabelasından 20 m ileride sağa dönen yola girilir(Otogar-Narlı istikameti) .Aşağı inişte (200 m sonra) ikinci Sağlık Pansiyon tabelasında tekrar sağa girilir.20 m solda sizi Sağlık Pansiyon karşılamış olacak.
Son söz: Sağlık camiasından gelenler olarak sağlıklı ortamın insan sağlığı üzerindeki önemini çok ama çok önemsiyoruz. Hem kaliteli hem ucuz (hesaplı) olmaya çalıştık. Biz hazırız bekliyoruz.erdek ocaklar konaklama, erdek pansiyonları, erdekte konaklama, ocaklar pansiyonları, saglik apart
Not:Pansiyonumuzda wireless bulunmaktadır.
İrtibat: 0532 599 90 23 (7x24)

2 Yorumlar

  1. Merhabalar Geçen sene biz Ailecek Ocaklarda DOĞAN CLASS PANSİYONDA kaldım sanki kendi evimdeymişim gibi çok rahatdık vede havası insanları otelimizin çalışanları birer aile gibiydik çok memnun kladık sizede tavsiye ederim anlatılmaz yaşanır ayrılık çok zordu ağlamamak için kendimi çok tutyum ama başaramadım ...Gerisini siz düşünün saygılar sevgiler...Mustafa DURMAZ.ANKARA/Etimesgut.

    YanıtlaSil
  2. Erdek ocaklar.Doğan class pansiyon bir hariha anlatılmaz yaşanır ...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski