Bodrum'un Geçmişten Geleceğe uzanan muhteşem hayatını Bire Bir Yaşarken, kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda dinlenin, yenilenin ... Yarımadanın dört bir köşesinde hayalleri kışkırtan güzellikleri taptaze BİR enerjiyle keşfedin.
Aslan OtelTurgutreis'in kalbinde, Bodrum Havaalanı'na 45 km mesafede, Şehir merkezinde Turgutreis'in inceliğini yansıtan 27 odasıyla boyutu Farklı Bir Konfor sunuyor, güvenli bir ev duygusu yaşatıyor. Bar ve restoranlarında Türk ve Dünya lezzetlerinden Oluşan Zengin menüsüyle kalbinizi de fethediyor.

Olduğunu ve Özel toplantılarınız, Sosyal etkinlikleriniz tıklayın tasarlanmış, Teknik Altyapısı Yüksek seçenekleriyle veriminizi artırıyor.

Sağlık merkeziyle yorgunluğunuzu atýp Enerjinizi yeniliyor. Kısaca, Turgutreis Aslan Otel, Unutulmaz anılar biriktireceğiniz bir atmosfer sunuyor ... Tadını çıkarın!


Turgutreis'in kalbinde, ve Özel toplantılarınız olduğunu, Sosyal etkinlikleriniz tıklayın tasarlanmış, Teknik Altyapısı Yüksek ortamlarda hayatınıza Yeni parantezler açın ... Özel BİR BAŞARI duygusu yaşayın.

http://www.aslanhotel.com/
Gazi Mustafa Kemal Bulvarı N0: 35 Marina / Bodrum Turgutreis Karşısı /


MUĞLA / TÜRKİYE

Telefon: +90 252 382 75 17Faks: +90 252 382 54 76

0542 893 70 07

aslanhotel@aslanhotel.com

aslanotel@homail.com

aslanhotel@hotmail.com

veliyildiz.01@hotmail.com

Post a Comment

Daha yeni Daha eski