Pansiyon adını, daha çok "karanhindiba" adıyla tannan bitkiden almış.İşletmede 9 adet taş ev, 3 adet de bungalov bulunmakta. Bunun haricinde çadır kurma olanağınız var. Tüm yiyecek ve içeçek ihtiyacınızı pansiyonun restoranından sağlayabilirsiniz. Ayrıca restoranın da içinde bulunduğu ortak kullanım alanında bir adet çok amaçlı salon bulunmakta. Burada projeksiyon makinasıyla film izleyebilir, şömine karşısında keyif yaparken tabu, go vb oyunları oynayabilirsiniz.








Kamp alanının ortasından bir dere akmakta. Bu derenin üstünde bir çardak kurulu. Yine derenin kenarında muhtelif yerlerde banklar, salıncaklar ve hamaklar bulunuyor. Ateş yakmak için çok güzel bir alan ayarlanmış. Ateş yakılan alanın üstü korumalı olduğundan yağmurda bile ateş keyfi yapılabilir. Buradaki ateşte aynı zamanda isteyenler için sıcak şarap yapıyorlar.
İşletme beirli zamanlarda kalan konuların isteğine göre çeşitli etkinlikler düzenleyebiliyor. Ayrıntılı bilgi için işletmenin web sitesindeki "etkinlikler" bölümüne bakabilirsiniz.


UlaşımHindiba Pansiyon, Yedigöller'e ulaşmak için kullanılan Bolu-Mengen yolu üzerinde kalıyor. İstanbul'dan, TEM otoyolundan Ankara'ya giderken, Bolu Tünelini geçtikten sonra Yeniçağa çıkışından çıkıyorsunuz. İstanbul - Yeniçağa arası yaklaşık 290 km. Yeniçağa çıkışından çıktıktan sonra, sağa doğru Yeniçağa'ya devam edin. Yeniçağa'nın içinden geçtikten sonra Gerede tabelasını takip edin. Bir müddet sonra sola Mengen tabelasını göreceksiniz. Bu yolu takip ederek yaklaşık 20 km sonra Mengen'e geliyorsunuz. Mengen'den çıktıktan 7-8 km sonra sola doğru Yedigöller tabelasını göreceksiniz. Buralarda yol çalışması olduğu için tabelayı kaçırabilirsiniz. Mangen'den sonra 10 km gitmişseniz kaçırmışsınız demektir. Bu sapaktan yaklaşık 3 km sonra Hindiba Pansiyon karşınıza çıkacak.


Adres Mengen Kıyaslar Köyü Kaynarca Mevkii Yedigöller yolu 3. km Mengen/BOLU


Telefon 0374 356 31 38 GSM 0532 600 69 52




Eposta bilgi@hindibapansiyon.com.tr
Web http://www.hindibapansiyon.com/

Post a Comment

Daha yeni Daha eski