STAR VİLLA FETHİYE ÇALIŞ da SERİNKENT Sitesinde otel, motel ve pansiyonların bulunduğu bölümde olup, villanın tüm eşyaları mevcuttur. Villanın girişinde klimalı salon(24btu), mutfak, tuvalet ve teras üst katta ise 2 yatak odası(12btu klimalı ), her odada özel TV ve müstakil balkon, banyo,wc ve 24 saat sıcak su vardır, etrafı demir çitlerle çevrili botanik bahçe görünümündedir. Siteye ait büyük ve çocuk yüzme havuzu olup günlük ilaçlama ve bakımları görevlisince yapılmaktadır,( HAVUZ KENARINDA ŞEZLONG VE SEMSIYE MEVCUTTUR.) villa havuz ve bahçe manzaralı olup havuzda keyifli vakitler geçirebileceğiniz gibi 700m ileride 10 dk yürüyüş mesafesindeki Çalış plajında kum ve denizin tadını çıkarabilirsiniz. (Sitenin önünden Fethiye merkez ve çalış plajına minibüs servisleri vardır.ayrıca markete 30m ,Fethiye merkeze 5km,Ölü denize 12 km,Dalaman airport a 50km mesafededir.)




KİRALAMA:Star villanın günlüğü 150 TL olup; en az 10 gün ve maksimum 6 kişi ile kiralanabilir.



DEPOZİTO: Villa tesliminde 350 TL alınır.Kiracı kullandığı kadar elektrik, su ve villa temizlik bedeli( 75 tl) bu depozitodan düşülür geri kalan bedel villa çıkışında kiracıya iade edilir.



ÖN REZARVASYON: 250TL alınır kiracının eposta adresine rezarvasyon belgesi gönderilir kiralama resmiyet konur.
 
Rez:hüseyin uygun



Telefon :0538 5898095

1 Yorumlar

  1. Tüm İstanbul genelinde yapmış olduğumuz villa köşk parke çalışmalarımız dan bazılarını sizle paylaşmak istedik.
    Binlerce ahşap ve masif parke modeli seçeneği ile hizmetinizdeyiz. Sizde villanızın veya köşkünüzün parkesini değiştirmek istiyorsanız bizim ile iletişime geçin..

    Villa Parke Modelleri

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski